ALS Ice Bucket Challenge jeb Ledus spaiņa izaicinājums kļuvis tik masveidīgs, ka publika sāk zaudēt interesei, tomēr, ja ar aukstu ūdeni tiek aplietas iespaidīgas krūtis, pasākuma iegūst pavisam citu jēgu.

Tāpēc arī lielu popularitāti iemantojis video fragments, kurā šova The Ellen DeGeneres Show vadītāja no spaiņa aplej amerikāņu sabiedrības dāmu Kimu Kardašjanu.

Kā redzams video fragmentā, Kardašjanai pārāk daudz ūdens nemaz netika, taču spiedza viņa iespaidīgi un - pats galvenais - paspēja tobrīd uzņemt arī "selfiju".

Kardašjana ar "selfijiem" ir kā apsēsta, un, piemēram, vienojoties Taizemē, viņa esot ar telefonu uzņēmusi 1200 pašportretus. Tāpat Kima gatavo 352 lappuses biezu albumu ar saviem "selfijiem", ko no nākamā gada varēs nopirkt par 19,95 dolāriem.

Amerikāņu mediji nevēsta ne to, kurš Kardašjanu uz Ledus spaiņa izaicinājumu ir nominējis, ne to, kuram viņa pati novēl izbaudīt šo sajūtu. Tāpat nav zināma arī akcijas ziedojumu summa.

Vienīgi Elenas šovā Kardašjana pastāstījusi, ka ļoti vēlētos otru bērniņu. Viņa būtu gatava dzemdēt vēl, tomēr ne vairāk kā četras reizes mūžā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!