Foto: Vida Press

Septembra izskaņā pasauli pārsteidza par pasaules skaistāko pāri dēvētais futbolists Deivids Bekhems un viņa sieviņa, dizainere Viktorija (abi attēlā) - abi tika pieķerti visai nožēlojamā izskatā pēc vērienīgas uzdzīves.

Paparaci pāri piefiksēja Londonā, kad laulātie ap pulksten diviem naktī pameta ballīti, kas notika par godu Viktorijas modes veikaliņa gada jubilejai. Parasti elegantie Bekhemi tika iemūžināti ne visai glaimojošos foto - abiem bija notašķītas drēbes, Viktorija knapi turējās kājās, bet vislielāko ievērību izpelnījās slapjais plankums uz viņas biksēm.

Pāris dienas vēlāk Bekhems izskaidroja neveiksmīgās nakts notikumus, un beidzot savu komentāru sniegusi arī Viktorija. Intervijā amerikāņu TV šovā Good Morning America 41 gadu vecā modes dizainere atklājusi, ka bildītēs viņa izskatījusies daudz nožēlojamāk, nekā patiesībā jutusies.

"Ballītē valdīja liela jautrība. Paģiras, protams, nebija patīkamas, taču es nemaz nebiju izdzērusi tik daudz, kā tas no malas izskatījās," savu komentārus sniegusi Viktorija.

Tāpat Bekhema sieviņa pastāstījusi, ka pēdējā laikā viņa ļoti smagi strādājusi. Veikaliņa gada jubilejas ballītē viņa beidzot atpūtusies un "atlaidusi bremzes".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!