Foto: Vida Press

Aizvadītajā nedēļā pasauli pārsteidza par pasaules skaistāko pāri nereti dēvētais futbolists Deivids Bekhems un viņa sieviņa, modes dizainere Viktorija (abi attēlā) – parasti elegantie laulātie tika pieķerti visnotaļ nožēlojamā izskatā.

Paparaci pāri iemūžināja, kad viņi Londonā ap pulksten diviem naktī pameta ballīti, kas notika par godu Viktorijas modes veikala gada jubilejai.

Fotogrāfijas strauji iekaroja milzu ievērību pasaules medijos, jo tāds Bekhemu pāris vēl nebija redzēts - abiem bija novārtītas drēbes, Viktorija knapi spēja noturēt līdzsvaru, bet kā punkts uz i bija slapjš plankums uz vienmēr kārtīgās sievietes biksiņām.

Pēc notikušā Bekhemu pāris turpināja savas ikdienas gaitas tā, it kā nekas nebūtu noticis, bet nu Deivids tomēr komentējis apkaunojošajā naktī notikušo.

"Mana sieva izskatījās tā, it kā būtu patiešām ballējusies, un tā arī bija," izdevumam Entertainment Tonight komentējis slavenais futbolists.

Viņš arī norādījis, ka viņa laulātā draudzene "bija pelnījusi šādu nakti, jo viņa ir ļoti smagi strādājusi" - ballītē atzīmēta ne tikai veikala gada jubileja, bet arī Viktorijas kolekcijas panākumi Londonas modes nedēļā. ‎

"Mums visiem tā bija laba nakts," godīgi atzinis Bekhems.

Protams, viņam nācies atbildēt arī uz jautājumu par aizdomīgo slapjo pleķi uz sievas biksēm.

"Tas bija rezultāts īpaši neveiksmīgai dzēriena izlīšanai, kamēr Viktorija sēdēja," atzinis Deivids, apgalvojot, ka šis negadījums gan nav sabojājis fantastisko nakti.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!