Foto: Vida Press
Kopš meiteņu grupas "Spice Girls" ziedu laikiem Viktorijas Bekhemas stils ir krietni mainījies. Viņa ne tikai valkā pavisam cita stila apģērbus, bet arī pati ir dizainere, kura nosaka, kas ir stilīgi un kas būs mugurā daudziem modes sekotājiem. Tomēr tieši Viktorijas vīrs ir tas, kuram jaunais stils īsti neiet pie sirds.

Viktorija Bekhema 20 gadu laikā no "Posh Spice" lomas ar viņas tēla iezīmi – melnajām minikleitām – ir kļuvusi par vienu no atpazīstamākajām modes industrijas pārstāvēm. Tomēr starp šiem posmiem bija sevis meklējumi, kad Viktorijas stils balansēja uz gaumes robežas.

Atgādināsim, ka savulaik Viktorija nebija tik atturīga savā vizuālajā tēlā. Viņa ģērbās košāk un izaicinošāk, kā arī eksperimentēja ar frizūrām. Kādu brīdi viņai bija īsi, blondi mati. Viņas tērpos bieži bija manāmi dzīvnieku raksti. Viņa nēsāja korsetes un izcēla sievišķīgos apaļumus, kas nu visbiežāk ir noslēpti zem brīvām un atturīgām blūzēm.

Sarunā ar "The Telegraph" 42 gadus vecā modes dizainere atklāja, ka viņas vīrs Deivids Bekhems būtu daudz priecīgāks, ja viņa atgrieztos pie sava kādreizējā stila.

Nesen 41 gadu vecā futbola zvaigzne pat esot salīdzinājis savu sievu ar mājas elfu no viņu meitas Hārperes skolas iestudējuma. Bet Viktorija laikrakstam skaidrojusi, ka bija tērpusies mājas džemperī un nebija paspējusi saposties ārā iešanai.

Savukārt Bekhemu dēli gan esot sajūsmā, kad mamma atļaujas uzvilkt brīvā laika apģērbu, tas puikām esot daudz saprotamāks stils.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!