Foto: Vida Press
Slavenā britu futbolista Deivida Bekhema un viņa sievas Viktorijas vecākais dēls Bruklins (attēlā pa kreisi) marta sākumā nosvinēja 17 gadu jubileju, un mediji jūsmo, ka viņš izaudzis par īstu brašuli.

Bruklins dzīvo, kā jau tas normālam pusaudzim piedien – viņš aktīvi rosās sociālajos tīklos, dodas izklaidēties ar draugiem, apmeklē kino un dara daudz citu ikdienišķu lietu.

Tiesa, Bruklins ir daudz slavenāks par citiem saviem vienaudžiem, un šī iemesla dēļ viņam regulāri pa pēdām seko sensāciju kārie paparaci, kas cer iemūžināt Bekhemu ģimenes vecāko dēlu kopā ar kādu daiļavu.

Nesen viņiem tas arī izdevies. Fotogrāfi Bruklinu Londonā piefiksējuši kopā ar kādu gaišmati. Ārvalstu medijiem izdevies noskaidrot, ka daiļava pie Bekhema sāniem gan tomēr neesot viņa mīļotā, bet gan parasta draudzene.

Tabloīdi Bruklinu dēvē par īstu siržu lauzēju, jo viņš sabiedrībā mēdz iziet kopā ar dažādām meitenēm, taču, kā liecina jaunākās ziņas, vecākā Bekhemu dēla sirds ir aizņemta – viņu jau kādu laiku vieno romantiskas attiecības ar modeli vārdā Sonja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!