Foto: AP/Scanpix

Slavenais Bekhemu pārītis ne pa jokam nokaitinājis savus kaimiņus. Izdevums The Daily Mail ziņo, ka Viktorijas un Deivida (attēlā kopā ar bērniņiem) Rietumlondonas ekskluzīvā dzīvojamā rajona miteklī jau vairākus gadus norisinās remontdarbi, un vietējie kļuvuši ļoti neapmierināti.

Izdevums vēsta, ka pārējie ekskluzīvā rajona iemītnieki Bekhemus pasludinājuši par "kaimiņiem no elles". Viktorijas un Deivida aptuveni 46 miljonus ASV dolāru vērtā māja jau divus gadus tiek remontēta un uzlabota, un vietējie ar to neesot mierā.

Kaimiņi izdevumam sūdzējušies, ka ieilgušā remonta dēļ rajonu apsēdušas peles un žurkas. Tāpat vietējiem iedzīvotājiem nākas paciest nemitīgu urbšanu, rakšanu un citus renovācijas darbus, kas nāk komplektā ar kaitinošiem trokšņiem.

Kaimiņiem esot pagalam noriebušies būvgruži un putekļi. It kā ar to vēl nebūtu gana, pie Bekhemu mājas nemitīgi spieto pārīša fani, cerībā ieraudzīt savus elkus, un arī tas vietējiem iedzīvotājiem neesot pa prātam.

The Daily Mail ziņo, ka arī paši Bekhemi šobrīd īrējot māju uz tās pašas ielas, kur atrodas viņu nākotnes ģimenes ligzdiņa, un kaimiņi sūdzējušies, ka slavenais pārītis savulaik tik kluso un cienījamo dzīvojamo rajonu pārvērtis līdz nepazīšanai.

Viktorijas un Deivida kaimiņi ir dažādi politiķi, britu aristokrāti un bagātnieki, kuri nevēlas lieku uzmanību. Savukārt slavenā šovbiznesa pārīša parādīšanās rajonā piesaistījusi pastiprinātu mediju un sabiedrības interesi.

Viss beidzies ar to, ka neapmierinātie ļaudis sūdzējušies vietējo iedzīvotāju asociācijas pārstāvjiem, lai tie soda Bekhemus.

The Daily Mail vēsta, ka pēc remonta beigām Bekhemu ģimenes mājā būs septiņas guļamistabas, vairākas vannasistabas, sporta zāle, vīna pagrabs, milzīga garderobe Viktorijas drēbītēm un kurpju kolekcijai un daudz citu ekstru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!