Foto: Kadri no video
Nopelniem bagātā krievu daiļslidotāja Jevgeņija Pļuščenko un viņa laulātās draudzenes, producentes Janas Rudkovskas metodes, kā tiek audzināts viņu sešus gadus vecais dēliņš Aleksandrs jeb Saša, ne vienu reizi vien izraisījušas sabiedrības sašutumu, un pēdējā laikā puisēna slavenajiem vecākiem nākas uzklausīt īpaši daudz pārmetumu.

Mazais Saša jeb "rūķītis", kā viņu mīļi dēvē vecāki, jau kopš piedzimšanas gozējas starmešu gaismās un vecāku sociālo tīklu profilos. Zēns tiek audzināts par nākamo daiļslidošanas čempionu, un gan māmiņa, gan tētis cītīgi rūpējas par to, lai dēlēns sasniegtu panākumu un slavas virsotnes.

Rudkovska savulaik atzina, ka abi ar vīru savu dēlu audzina ļoti stingrā režīmā un mēdz viņu sodīt, ja puisēns neklausa. Daudzi šādu vecāku rīcību nodēvējuši par amorālu un publiski kauninājuši Pļuščenko un viņa sievas audzināšanas metodes.

Pāra izturēšanās pret dēliņu pēdējās nedēļās atkal kļuvis par vienu no kaimiņzemes šovbiznesa apspriestākajiem notikumiem. Aleksandra sociālajos tīklos publiskoti vairāki video, kuros iespējams novērtēt, kā zēns vingrina muskuļus, lai kļūtu par profesionālu daiļslidotāju.

Kā atzinuši komentētāji, dažos no sižetiem ir teju sāpīgi skatīties, jo rodas iespaids, ka mazais Aleksandrs cieš milzu mocības un knapi valda asaras.

Videoklipos iespējams novērtēt zēna lokanību – viņa tētis, kā arī citi profesionāļi kārtīgi izstaipa un izloka Aleksandra kājas tādos leņķos, kas parastajiem cilvēkiem nav pa spējam. Savukārt Sašam šis process acīmredzami nesagādā pārāk patīkamas izjūtas un dažbrīd pat šķiet, ka puika cieš neaprakstāmas sāpes.

Šie videoklipi Krievijā izraisījuši lielu sašutumu, un daudzi publiski nosodījuši Pļuščenko un viņa sievu par cietsirdīgu izturēšanos pret dēlēnu. Tāpat arī ļaudis pārmetuši, ka vecāki, tīkojot pēc panākumiem un slavas, puisēnam atņēmuši normālu bērnību un no tās izrietošo nebēdnību, bezrūpību un priekus.

Satrauktākie pat publiski aicinājuši iesaistīties varas iestādēm, lai tās kaut ko dara lietas labā un panāk, ka vecāki pārtrauc publiski pazemot un mocīt savu atvasi.

Savukārt Rudkovska un Pļuščenko par viņiem veltītajiem pārmetumiem publiski vīpsnā un iesmej. Tā, piemēram, jaunākā video aprakstā, kurā Saša sāpēs pat saķēris pieri, rakstīts: "Tikai nežēlojiet mani. Grūti mācībās – viegli kaujā. Vai nu tā, vai nekā".

View this post on Instagram

Хотите кубики -качайте прессик 💪🏻

A post shared by Alex Plushenko (@gnomgnomych) on Aug 12, 2019 at 10:05am PDT

View this post on Instagram

Отдых отдыхом, а утреннее ОФП и растяжка по расписанию 💪🏻

A post shared by Alex Plushenko (@gnomgnomych) on Aug 1, 2019 at 12:06am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!