Foto: DELFI
Mūziķis Andris Kivičs un viņa mīļotā sieviete Liene Skulme savu pēdējā laika publisko aktivitāšu dēļ nonākuši Valsts Bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas redzeslokā (VBTAI), otrdien noskaidroja portāls "Delfi".

VBTAI portālam "Delfi" apstiprināja, ka kopā ar juristu ir sagatavots iesniegums policijai, kas tuvākajā laikā tiks iesniegts attiecīgajā instancē.

Līdz šim neviens pie VBTAI nav vērsies ar oficiālu iesniegumu par Kiviča un Skulmes publiskajām izdarībām, tomēr daudzi inspekciju uzrunājuši un par pāri sūdzējušies tās oficiālajos kontos sociālajos tīklos.

Kivičs ir tēvs trim bērniem. Mūziķa laulībā ar trešo sievu Madaru dzimušas divas meitas Kima un Keitija, bet no agrākām attiecībām ar modeli un stilisti Danu Dombrovsku viņam ir dēls Kristofers.

Savukārt Liene ir mamma trīs meitām, kuras dzimušas viņas nu jau izjukušajā laulībā ar uzņēmēju Ārenu Skulmi.

Pērn rudenī plašu ažiotāžu izraisīja Kiviča publiskais paziņojums, ka viņš nolēmis šķirties no sievas Madaras un jau uzsācis kopdzīvi ar Lieni Skulmi.

Kopš tā laika pāris regulāri pamanījies izraisīt skandālus. Tā, piemēram, mūziķis solīja piekaut aktieri, kurš kariķēja viņa mīļoto Lieni. Tāpat arī Kivičs un Skulme virtuālajā vidē iesaistījušies publiskās vārdu apmaiņās ar ļaudīm, kuri nosodījuši viņu uzvedību un publisku savas privātās dzīves iztirzāšanu.

Savukārt februāra sākumā ažiotāžu izraisīja video tiešraide, kurā Skulme un Kivičs savus sekotājus uzrunāja no vannas. Sižetā vairākkārt pavīdēja mūziķa intīmākā ķermeņa zona, un daudzi par to pauda sašutumu.

Par pāra attiecībām tiks veidots realitātes šovs. Tāpat arī Kivičs drīzumā gatavojas izdot jaunu grāmatu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!