Foto: Mango
Basketbolista Andra Biedriņa(attēlā) un viņa mīļotās sievietes Madaras Grīnbergas šogad dzimušo dēlu Emīlu iemīlējis arī četrkājainais ģimenes loceklis – mopsis Kevins, kurš labprāt piedalās arī puisēna auklēšanā.

NBA kluba Goldensteitas Warriors basketbolista Andra Biedriņa un šova Latvijas princese dalībnieces Madaras Grīnbergas pirmdzimtais pasaulē nāca aprīļa sākumā, un, pārvests mājās, puisēns tika iepazīstināts arī ar Madaras astoņus gadus veco mopsi Kevinu. Sunītim jaunais ģimenes loceklis iepaticies jau pēc pirmās tikšanās.

"Kad pirmo dienu atvedām mājās dēliņu, nolikām viņa krēslu uz grīdas blakus sunim un skatījāmies, kā viņš reaģēs. Viņš uzreiz viņu pieņēma, viņam nebija greizsirdības, ka tagad vairāk uzmanības pievēršam kādam citam," LTV1 raidījumam Ķepa uz sirds pastāstījis Biedriņš.

"Ja bērns sāk raudāt, suns mums par to paziņo - viņš ierejas un pasauc mūs. Viņš ir kā ģimenes loceklis, kas palīdz arī audzināt bērnu," par četrkājaino draugu stāsta Madara.

Pagaidām ģimene apmetusies Latvijā, bet jau nākamajā sezonā sekos Andrim līdzi pāri okeānam. Kevinam šie pārbraucieni vienmēr sagādājot lielas sirdssāpes.

Madara atklāj, ka suņuks ļoti pārdzīvojot, kad saimnieki krāmē somas, lai lidotu prom, bet viņš tiek atstāts pie Madaras mammas, taču veterinārārsts brīdinājis, ka garais pārlidojums suni varētu satraukt vairāk nekā bēdas par saimnieku aizbraukšanu.

"Varbūt nākamgad ņemšu viņu līdzi, jo man pašai ir grūti bez viņa," par suni, kurš nereti mēdz noslēpties arī čemodānā, jo cer tikt līdzi, teic Madara.

Gan Madara, gan Andris esot lieli dzīvnieku draugi, tāpēc abi atsaukušies raidījuma aicinājumam un palīdzēs atrast mājas Juglas dzīvnieku patversmē mītošajam suņukam Podziņam. Podziņš Madarai atgādinot sunīti, kas pie viņas dzīvoja bērnībā .

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!