Foto: Privātais arhīvs

Šoruden skolas solā atgriezties gatavojas bijušais basketbolists Kristaps Valters. Otrdien, 10. septembrī, viņš saviem sekotājiem "Instagram" pavēstījis, ka iestājies akadēmijā.

"Oficiāli esmu iestājies Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijā," savus sekotājus uzrunājis Valters.

Bijušais basketbolists padalījies ar bildi, kurā viņš aizpilda studiju dokumentus. To, ko tieši viņš studēs, Valters pagaidām nav atklājis.

Atgādinām,ka bijušais basketbolists, kurš kādu laiku dzīvoja Francijā, vēl šopavasar sacīja, ka Latvijā atgriezties neplāno. Savukārt vēlāk viņš savas domas mainīja.

Intervijā izdevumam "Kas Jauns" šīs vasaras beigās Valters skaidroja, ka viens no iemesliem, kādēļ viņš nolēmis atgriezties un palikt Latvijā, ir ciešā draudzība ar Lindu Mūrnieci.

Starp sportistu un uzņēmēju uzplaukušas ciešas jūtas, un Valters intervijā sacīja, ka Linda viņam palīdzējusi nostāties uz pareizā ceļa, atgūt ticību saviem spēkiem, kā arī uzlabot attiecības ar saviem pieciem bērniem. Viņš Lindu nodēvēja par savu autoritāti.

View this post on Instagram

Oficiāli esmu iestājies LSPA! 📚🖇️🖊️

A post shared by Kristaps Valters (@kristaps_valters) on Sep 10, 2019 at 4:20am PDT

"Teikšu godīgi – tieši Linda bija viens no iemesliem, kāpēc atgriezos Latvijā. Jo viņa mani uzvirzīja uz pareizā ceļa. Satiekot Lindu, esmu saticis cilvēku, kas izmainīja manu dzīvi. Esam daudz laika pavadījuši kopā, daudz runājuši... Linda man ir autoritāte. Man nekad nav bijusi autoritāte, izņemot tēti, protams, un nu man tāda ir Linda. Esmu saticis draugu, cilvēku, kurš beidzot man dod – palīdz ar padomiem, atbalsta –, nevis tikai prasa un prasa. Agrāk es biju tas devējs, kurš palīdzēja vienam, otram, trešajam. Ne tikai ar naudu, bet arī ar padomu, ar atbalstu, ar enerģiju, ar pareizā virziena norādīšanu. Bet, kad es biju bedrē, visi draugi, kuri ap mani spietoja, kad biju slavas zenītā, pēkšņi pazuda. Neviens nepalīdzēja. Bet tad es satiku Lindu.

Viņa bija tā, kas pārliecināja, ka mans uzvārds ir vērtība, ka tas ir jāizmanto citādi, ka man sevi ir jārealizē jomā, kuru vislabāk pārvaldu. Viņa deva man to atspērienu, lai es dzīvē nostātos uz pareizā ceļa. Linda ir kā mans mentors, mans dzīves skolotājs," intervijā žurnālā atklāja Valters.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!