Foto: AP/Scanpix

ASV prezidenta vēlēšanu gaidās neiztikt bez skandāliem. Šonedēļ tabloīdu ievērību izpelnījusies demokrātu partijas virzītā Hilarija Klintone (attēlā kopā ar vīru). Sieviete vārdā Dollija Kaila apgalvo, ka viņai aptuveni 20 gadus bijusi mīlas dēka ar Hilarijas vīru Bilu.

Dollija šovasar izdeva grāmatu "The Other Woman", kurā izklāstīja savas attiecības ar Klintonu ģimeni, savukārt šonedēļ sieviete sniegusi interviju izdevumam "The Daily Mail", kurā atklājusi dažādus Hilarijai un Bilam neglaimojošus faktus un noslēpumus.

Sievietes intervija izvērtusies par īstu netīrās veļas mazgāšanu – atklājušies neskaitāmi Klintonus nomelnojoši un šokējoši noslēpumi, kas glabāti gadiem ilgi. Turklāt Dollijai tik ilgi esot nācies klusēt, jo Bils un Hilarija viņai esot piedraudējuši izrēķināties, ja viņa atvērs muti.

20 gadus ilga dēka ar Bilu Klintonu

Foto: Vida Press

Nevienam nav noslēpums, ka bijušais ASV prezidents un Hilarijas vīrs Bils ir īsts draiskulis. Daudziem joprojām spilgti atmiņā palicis viens no visu laiku skaļākajiem seksa skandāliem jauno laiku vēsturē – Bila dienesta romāns ar Baltā nama praktikanti Moniku Levinsku.

Kā intervijā stāstījusi 68 gadus vecā Dollija, viņa un Bils esot bērnības draugi. Savukārt mīlas romāns starp abiem uzplaucis septiņdesmitajos gados un ildzis aptuveni 20 gadus. 1975. gadā, kā zināms, Klintons apprecēja Hilariju.

Dollijai bijuši 11 gadi, kad viņa iepazinusies ar Bilu, kurš par viņu ir divus gadus vecāks. Kā stāstījusi sieviete, jau tad starp abiem uzplaiksnījusi dzirkstele, kas pēc vairākiem gadiem vainagojusies ar romāniņu.

Dollija un Bils mācījušies vienā vidusskolā un gājuši uz randiņiem, taču pašķīrušies, kad abi sākuši studēt augstskolā. Kaila apprecējusies ar citu, savukārt Klintons Jēlā iepazinies ar Hilariju.

Kad Dollija izšķīrusies, viņa atkal metusies Bila skavās. Pat tad, kad viņa apprecējusies otro reizi, savukārt Klintons vedis pie altāra Hilariju, abi turpinājuši laiku pa laikam satikties.

Tiesa, deviņdesmito gadu sākumā romānam pielikts punkts. Kāds žurnālists sācis iztaujāt Kailu par viņas attiecībām ar Bilu, bet, kad Dollija Klintonu par to brīdinājusi, viņš viņai piedraudējis.

"Kad es Bilu brīdināju par rakstu, kura tapšanā man nebija ne mazāko nodomu iesaistīties, viņš man pa telefonu piedraudēja, ka tikšu iznīcināta, ja sadarbošos ar žurnālistu," intervijā apgalvojusi Dollija.

Hilarija – nevīžīga netīrele, kura nelāgi ož

Foto: Vida Press

Dollija ar Hilariju iepazinusies 1974. gadā, un pirmais iespaids par sievieti esot bijis graujošs. Kaila neesot spējusi noticēt, ka tā ir meitene, ar kuru Bils uzsācis kopdzīvi.

Dollija lidostā sagaidījusi Bilu un kādu meiteni, kura izskatījusies pēc pusmūža sievietes un ļoti nelāgi odusi. Izrādījies, ka tā ir Hilarija – nākamā ASV prezidenta izredzētā sieviete.

Sieviete atsaukusi atmiņā, ka Hilarija esot ne tikai izplatījusi ne visai patīkamu aromātu, bet arī izskatījusies briesmīgi – viņas apģērbs atgādinājis grūtnieču drēbes. Savukārt Bila mīļotās higiēna esot bijusi zem katras kritikas, jo, kad viņa iekāpusi Dollijas auto, tajā izplatījusies smaciņa.

"Nopietni, es domāju, ka Billijs ar mani izspēlē kādu joku," savas tā brīža emocijas atcerējusies Dollija. Viņu pārsteigušas arī Hilarijas milzu brilles, kas atgādinājušas stikla pudeļu dibenus.

"Es nespēju saprast, kāpēc Billijs kopā ar tādu personu izgājis sabiedrībā un kopā lidojis. Viņai mugurā bija bezformīga, brūna, kleitai līdzīga lieta, zem kuras viņa centās paslēpt savu krokaino ķermeni. Apģērbs bija garš, bet ne pietiekoši, lai nosegtu viņas resnās potītes un viņas melnajām spalvām klātos ikrus," stāstījusi Dollija.

Hilarijas lesbiskās novirzes un Bila seksa atkarība

Foto: AP/Scanpix

Dollija apgalvojusi, ka Klintons jau no sākta gala attiecībās ar Hilariju esot bijis pagalam nelaimīgs. Bils savu mīļoto draugu priekšā esot izsmējis un saukājis nepieklājīgos vārdos.

Kad Klintons Jēlā sācis dzīvot kopā ar Hilariju, viņš kādā tikšanās reizē Dollijai esot sūkstījies, ka viņa seksa dzīve esot kļuvusi nožēlojama. Turklāt viņš savai mīļākajai atzinies, ka ir atkarīgs no seksa.

Savukārt dažus gadus pēc precībām Klintons Dollijai atzinies, ka viņam esot piespiedu kārtā ar Hilariju jārada pēcnācēji, jo politiskajās aprindās uzvirmojušas dažādas baumas.

"Billijs teica, ka viņam un Hilarijai esot jārada bērns, jo tad abi izskatīšoties pēc normāla pāra un tas viņiem palīdzēšot novērst uzmanību no sievas "dzīvesveida"," stāsījusi Dollija.

Tiesa, lai gan viņš neesot minējis vārdu lesbiete, Dollijai tāpat esot bijis skaidrs, ko Bils ar to domājis. Politiskajās aprindās vienmēr esot klīdušas runas, ka Hilarijai ir homoseksuālas novirzes.

Tāpat Dollija atklājusi, ka Hilarija bijusi uzpūtīga, kontrolējoša un privātīpašnieciska – Bilam nācies viņai atskaitīties par katru savu soli. Abu attiecības vienmēr esot bijušas vētrainas, jo sieva rīkojusi scēnas un vairākkārt pieķērusi vīru neuzticībā.

Viņa Hilariju raksturojusi kā ļaunu un dusmīgu personu, kas ir kā vulkāns, kurš var izvirt jebkurā brīdī, un tikai Dievs var palīdzēt tam, kurš gadījies lavas tuvumā.

Savukārt pēdējo reizi ar Bilu Dollija kontaktējusies 1995. gadā – vidusskolas salidojumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!