Foto: Privātais arhīvs
Skaistajai Santai Čerņevskai (attēlā) pēc Latvijas selfiju karalienes kroņa nolikšanas dzīvē nudien neveicas. Ceļojumā, kas jau iesākās ar likstām Rīgas lidostā, meiteni turpina vajāt neveiksmes.

Bijušās selfiju karalienes ceļojums uz Milānu jau pašā saknē tika izbojāts, kad meitenei Rīgā notiekošā Austrumu partnerības samita dēļ nācās ierasties lidostā trīs stundas ātrāk. Meitene bija gatavojusies lidot uz Milānu caur Stokholmu, taču, ierodoties Zviedrijas lidostā, uzzināja, ka viņas lidojums atcelts.

Ar trīs dažādu lidmašīnu palīdzību beidzot no Latvijas nokļuvusi Milānā, Santa neslēpa savas dusmas un sašutumu par sabojāto dienu. Lai kaut kā kompensētu šīs negācijas, viņa gatavojās mesties priekpilnā nodarbē - pašbildīšu uzņemšanā. Taču pat šajā sfērā Santu gaidīja fiasko.

Ja pirmajā selfijā no kārtējās smalkās viesnīcas dāmu istabas Santa vēl bija redzami eleganti smaidot, nākamajā pašbildītē no meitenes kājas lija asinis. "Sasitu glāzi sev pret kāju. Nu loģiski, ka netīšām. Jāparāda visiem, kā es ciešu! Un pažēlojiet mani," negaidītā savainojuma iemeslu skaidroja pašbildīšu meistare.

Protams, neskaitāmi skaistules fani metās žēlot Santu tādā veidā, kas viņai pašai varētu vislabāk iet pie sirds - aplaimojot meitenes selfiju ar neskaitāmām "patīk" atzīmēm.

Šī terapija nostrādāja. Jau drīz vien simpātiskā meitene publicēja bildīti, kurā redzama, laiskojoties vannā, un tai sekoja daudzi citi priekpilni selfiji no Milānas viesnīcas vannasistabas.

Vēlāk pat meitene publicēja bildi, kurā redzams, ka viņa atkal saņēmusi jaunu iPhone. Tā ka fanu uztraukumam nav pamata - nelāgi iesāktais ceļojums galu galā izvērties pilnvērtīgs.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!