Foto: Vida Press
Vidusmēra ļaužu apsēstība ar slavenu cilvēku privāto dzīvi ir apbrīnojama, tādēļ paparaci nākas pamatīgi nopūlēties, lai zvaigznes iemūžinātu ikdienas gaitās. Šonedēļ ārvalstu mediju ievērības lokā nonākusi bijusī topmodele Dženisa Dikinsone (attēlā ar suni).

Slavenību fotogrāfi pašpasludināto pasaules pirmo topmodeli iemūžinājuši Beverlihilsā, kur 60 gadus vecā Dikinsone bija devusies pastaigā ar suni. Tiesa, paparaci guvums šoreiz neglaimo uzmanības kārajai dāmai.

Paparaci Dikinsonei visu laiku minuši uz papēžiem, iemūžinot vairākus attēlus, kuros modes sfēras veterāne pastaigājas ar suņuku. Kad Dženisa atgriezusies pie sava auto un mēģinājusi četrkājaino mīluli iecelt mašīnā, viņu jau sagaidījis bariņš fotogrāfu, kas kāri knipsējuši šo unikālo brīdi.

Dikinsone piedzīvojusi pamatīgu izgāšanos - lai gan suņa iecelšana mašīnā ir pavisam ikdienišķa nodarbe, paparaci uzņemtie foto šo darbību pacēluši augstākā līmenī. Attēlos bijusī modele redzama ļoti divdomīgās un ērmīgās pozās ar savu suni, un bildītes uzjautrinājušas daudzus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!