Foto: LETA

Dīdžejs Kaspars Bindemanis (attēlā), kuram allaž piedēvēts pašmāju multimākslinieka tituls un kurš savulaik izpelnījies popularitāti ar saviem mīlas dzīves līkločiem, telekanāla RīgaTV24 šovā Rampas ugunis atklājis to, ka pirms attiecību uzsākšanas ar skatuves mākslinieci Vitu Baļčunaiti gandrīz piecus gadus nodzīvojis celibātā.

Bindemanis atklājis šova vadītājam Andrim Kivičam, ka 2008. gada rudenī viņa dzīvē noticis lūzums. "Tas bija tas brīdis, kad es biju visviszemākajā savas dzīves punktā. Es biju pilnīgi čau, man bija šīberis ciet," šova vadītājam atklājis Bindemanis.

Kivičs interesējies, vai problēmas radījis darbs vai mīlas dzīve, uz ko Bindemanis atbildējis, ka viss kopā. "Visi mani dzīves aspekti bija sagājuši pilnīgā pakaļā," atklājis Bindemanis. Dīdžejs sācis savu dzīvi likt pa plauktiņiem, stundām klaiņodams un ne ar vienu nesarunādamies.

"Es tieši pirms pieciem gadiem pievērsos vegānismam, es pārtaucu vispār jebkādus gadījuma sakarus. Vispār. Es būtībā gandrīz piecus gadus dzīvoju celibātā," skaidrojis Bindemanis. Šajā laikā viņš turpinājis kārtot savu dzīvi.

"Jo lielāka tā kārtība bija manā iekšējā pasaulē, jo automātiski vairāk sāka sakārtoties lietas apkārt man," priecājies Bindemanis. Viņš skaidrojis, ka tagad jūtas vieglāk un gaišāk, bet vairs fiziski nevarot tik daudz izturēt.

Šovā Bindemanis izskaidrojis arī savu multimākslinieka titulu, atklājot, ka citiem tautiešiem ierasto piektdienu dzeršanas vietā izvēlas mācīties, tāpēc arī ir tik daudzpusīgs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!