Foto: F64

Skaistumkopšanas salona BB Binnija īpašniece un viena no šova Precamies!?! vadītājām Binnija Ārberga (attēlā) nesen uzsākusi jaunas attiecības ar šovā iepazītu puisi, bet kādā intervijā viņa gremdējusies atmiņās par savā dzīvē svarīgiem vīriešiem.

Intervijā žurnālam OK! Binnija atklājusi, ka visnozīmīgākais vīrietis viņas dzīvē ir vectētiņš, kuru sieviete mīļi dēvē par Vecti un kurš meitenei savulaik bijis arī tēva vietā, jo ar īsto tēvu Binnijai nav bijušas nekādas attiecības - tieši Vectes audzināšanas dēļ viņa visu mūžu citos vīriešos ir meklējusi māju sajūtu.

Tāpat liela nozīme Binnijas dzīvē ir viņas jaunākajam brālim un citiem vīriešiem, starp kuriem ir arī nu jau mūžībā aizgājušais dzejnieks Imants Ziedonis, bet, stāstot par savu bijušo vīru, režisoru Dž.Dž. Džilindžeru, Binnija atzinusi, ka tas ir noiets posms.

"Šajās attiecībās es biju stirna, un viņš bija mednieks. Bet viņš mani nešāva, viņš mani vienkārši turēja uz grauda. Es visu laiku mēģināju vai nu tramīgi izvairīties, vai pierādīt sevi. (..)

Viņš mani salauza, gribēdams uzbūvēt kaut ko sev tīkamu. Tikai nesen esmu sākusi atgūt to iepriekšējo es, kāda es biju: droša, patstāvīga, kas nebaidās no apstākļiem, kas viņu sagaida," sajūtās dalījusies Binnija.

"Viņš bija ļoti labs demagogs. Viņš prot ļoti skaisti runāt un labi pārliecināt. Es tiku apburta ar teatrālo pasauli, un viņš panāca to, ka es sāku viņā ļoti ieklausīties. Un tad viņš panāca to, ka es sāku neticēt sev. Un tad jau to, ka pilnībā vadīja mani," uz attiecībām ar režisoru atskatījusies Binnija, kura ir pārliecināta, ka Džilindžers to visu darījis apzināti.

"Žēl, ka es tam ļāvos. Jo sākumā jau tā nebija. Viņš mani sākumā pat neinteresēja - turklāt viņa slava gāja viņam pa priekšu. Man bija sajūta, ka to nevajag... Bet laikam jau vajadzēja," spriedusi Binnija un atklājusi vēl kādu faktu par nu jau bijušo vīru.

"Dace Rukšāne bija un ir Džilindžera īstā sieviete, mēs, pārējās, esam tikai viņa ēnas. Bet es nekad neesmu gribējusi būt par ēnu. Tāpēc es arī neesmu ar to vīrieti kopā," skaidrojusi šova Precamies!?! vadītāja.

Neraugoties uz visu, Binnija atzinusi, ka arī Džilindžers ir dēvējams par viņas dzīvē nozīmīgu vīrieti.

"Viņš ir negatīvais piemērs. Taču ikdienā es viņu vairs neatceros. Viņa vienkārši nav," uz izjukušo laulību atskatījusies sieviete, kura tagad ir kopā ar par sevi jaunāko Matīsu Upleju, kurā, kā pati atzīst, atradusi savas mājas.

"Man jau bija sācis šķist - es tās mājas nekad tā arī neatradīšu. Es neko nemeklēju, vienkārši gāju. Tad es ieraudzīju māju, un, kad viņš atvēra durvis, es sapratu - tās ir mājas, kur man tik ļoti ir trūcis," atzinusi Binnija.

Uzskaitot jaunā drauga plusus, sieviete priecājas par to, ka viņš mīļoto pieņem "tādu, kāda viņa ir", un nevēlas pārveidot, bet īpaši nozīmīga Matīsa klātbūtne bijusi tad, kad Binnija uzzinājusi par Ziedoņa nāvi.

"Laikam nekā svarīgāka par viņu man pašlaik šajā dzīvē nav. (..) Es vienmēr esmu gribējusi cilvēkiem palīdzēt, bet, kad man pašai vajadzēja palīdzīgu roku, iepriekšējās attiecībās es vienmēr esmu kūlusies pati. Mans cilvēks ir ar mani kopā," intervijā žurnālam OK! rezumējusi Binnija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!