Foto: Mango

Skaistumkopšanas salona BB Binnija īpašniece un režisora Dž.Dž. Džilindžera bijusī sieva Binnija Ārberga (attēlā) mudina ikvienu sievieti krūtīm veltīt īpašas rūpes un atklāj savu tvirto krūšu noslēpumu.

"Esmu pārliecināta, ka katrai sievietei ne tikai jāmitrina ķermeņa āda, bet īpašas rūpes jāveltī arī savām krūtīm. Tāpēc ikdienā lietoju īpaši jutīgai krūšu ādai paredzētu krēmu," žurnālam Veselība stāstījusi Binnija.

Viņa aprēķinājusi, ka speciāli krūtīm paredzēto krēmu lietošana sanākot arī krietni vien izdevīgāka - profesionālās kosmētikas sērijas krūšu krēmi tiek tirgoti lielos iepakojumos un tos lietot ir ekonomiskāk nekā sejas krēmus.

"Krūšu krēmi ir dziļi mitrinoši un savelkoši. Ādai ļoti patīk - tā kļūst tvirta un laimīga! Uz krūtīm jāliek arī maskas, gluži tāpat kā uz sejas un kakla - visur var likt vienu un to pašu masku. Tad neveidosies saistaudu vājums un strijas. Nevajag baidīties krūtis dušā izmasēt ar raupju dušas cimdiņu," padomos dalījusies skaistumkopšanas eksperte, kura pati regulāri veicot ķermeņa pašmasāžu.

Viņa arī atzinusi, ka īpaša krūšu kopšana ir aktuāls jautājums visām pilsētas sievietēm.

"Ja es dzīvotu laukos, ēstu burkānus no dobes, staigātu pa mežu, lasīdama sēnes, un vakarā izdzertu svaigu govs pienu, par to nevajadzētu domāt. Bet es dzīvoju Rīgā, visu laiku elpoju mašīnu izplūdes gāzes, simtprocentīgi nezinu ne to, kas ir produktos, kurus iegādājos veikalā, ne kafejnīcā pasniegtajos," skaidrojusi Binnija.

Tāpat viņa pastāstījusi par saviem slaidā auguma noslēpumiem - vienīgais ierobežojums, ko Binnija ievērojot, ir neēst pēc pulksten sešiem vakarā, bet reizēm viņa ievēro arī vienu no trim gadu gaitā pārbaudītām diētām.

"Tām visām ir vienādi noteikumi - tās drīkst ievērot tikai trīs dienas, citādi organismam ir pārāk liels šoks, un uzturs jāuzņem trīs reizes dienā ik pēc piecām stundām.

Pirmā ir griķu diēta, kad ēdu saujiņu griķu, kas vārīti bez sāls. Un visu dienu dzeru daudz zāļu tēju. Otrā ir kefīra diēta - kefīru sablenderē ar zaļumiem, kuri vislabāk garšo. Trešā ir svaigi spiestu sulu diēta, vislabākās sulas ir burkānu/biešu, greipfrūtu un ananāsu," diētas noslēpumus atklājusi Binnija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!