Foto: DELFI

Populārā LNT iepazīšanās šova Precamies!?! vadītāja Binnija Ārberga (attēlā), kura kopā ar kolēģēm palīdzējusi iepazīties ne vienam vien vientuļniekam, arī pati šovā atradusi puisi, ar kuru viņai izveidojušās romantiskas attiecības.

"Lēmums par mūsu abu attiecību statusu jau sen ir pieņemts. Esam kaut kas vairāk par draugiem. Jā, mēs draudzējamies. Jā, mums ir romantiskas attiecības," žurnālam Privātā dzīve apstiprinājis ugunsdzēsējs Matīss Uplejs (attēlā apakšā), kurš pirms kāda laika piedalījies šovā Precamies!?!.

Toreiz par pievilcīgā 23 gadus vecā Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta darbinieka, pasākumu vadītāja un dīdžeja simpātijām cīnījās trīs meitenes, bet viņš nevienu no pretendentēm neizvēlējās.

Tiesa, gājiens uz šovu nav beidzies bez rezultāta, jo viņš iepazinies ar Binniju, kura jau raidījuma laikā visai atklāti izrādīja simpātijas Matīsam un ar kuru sekojušas vēl tikšanās.

"Viņa ir īpaša! Ļoti patiesa un mīlestības pilna! Turklāt tāda domāšana, kāda ir viņai, nav nevienai citai sievietei Latvijā," par Binniju jūsmojis Uplejs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!