Foto: Publicitātes foto

Marta izskaņā Latviju pāršalca priecīga vēsts – par māmiņu pirmdzimtajam kļuvusi uzņēmēja, skaistumkopšana salona BB Binnija īpašniece Binnija Ārberga. Kamēr ļaudis priecājās par laimi viņas un ugunsdzēsēja Matīsa Upleja (abi attēlā) ģimenē, izrādās – liktenis ieviesis savas korekcijas.

Pāris gadus Binnija un Matīss bija viens no saskanīgākajiem pāriem pašmāju šovbiznesā – iepazinušies Ārbergas vadītajā šovā Precamies!?!, viņi izbaudīja jauniegūto mīlestību, pēc liekas slavas nerāvās, tomēr arī publiskos pasākumos viens pret otru maigumu neslēpa.

Kad tapa zināms, ka Binnija kļuvusi par māmiņu, daudzi priecājās, ka sievietei beidzot izdevies iekārtot ģimenes ligzdiņu, tomēr tagad tapis zināms, ka viņas un Matīsa attiecības pajukušas.

"Dzemdībās klāt nebiju, bet, protams, dēlu esmu redzējis. Mums nav attiecību, tāpēc arī vairāk neko nevaru komentēt," žurnālam Privātā Dzīve pavēstījis Uplejs, kurš mazajam Rodrigo Luisam devis savu uzvārdu.

Pati Binnija izdevumam komentārus par izmaiņām privātajā dzīvē nav sniegusi, norādot, ka vēlas pasargāt "savu pasaulīti".
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!