Foto: Privātais arhīvs

Jauniešu elks Raivis Raspopovs (attēlā), kurš kļuva slavens ar ālēšanos pa klubiem, izlēmis kardināli mainīt savu dzīvesstilu. Puisis, kurš izmēģinājis darboties arī biznesa pasaulē, sapratis, ka viņa aicinājums ir lielais sports.

"Esmu ļoti nopietni pievērsies fitnesam. Tā ir daļa no manas ikdienas, esmu fitnesa atkarīgais. Protams, pozitīvā nozīmē, jo man nav sevi jāmotivē vai jādomā par to, vai šodien iešu vai neiešu uz sporta zāli.

Es uz katru treniņu eju ar prieku, jo zinu, ka tikai šodien es varu kļūt labāks nekā vakar, un es daru visu, lai tuvotos savam mērķim," sarunā ar DELFI Izklaidi atklāj Raspopovs.

Puisis atklāj, ka viņa jaunais dzīves mērķis esot kļūt par fitnesa modeli. "Par trenera sertifikātu neesmu domājis, tas pagaidām nav mans mērķis. Bet pieļauju, ka pēc gadiem tas varētu būt iespējams, jo ar zināšanām ir jādalās," spriež uzņēmīgais jaunietis.

Viņa ikdiena šobrīd sastāv no smagiem treniņiem. Raspopovs fitnesa zālē svīst četras reizes nedēļā un seko arī stingram uztura režīmam.

"Manā ēdienkartē pārsvarā ir brūnie rīsi un gaļa. Brokastīs ēdu auzu putru, olu un piedzeru pienu, pēc treniņa apēdu trīs banānus, vājpiena biezpienu un piedzeru pienu.

Pusdienās man ir vista, liellops vai zivs ar brūnajiem rīsiem. Līdzīgas ir arī vakariņas, bet uz nakti ieēdu biezpienu.

Esmu nospraudis mērķi muskuļu masā sasniegt 90 kilogramus. Sākumā mans svars bija 72 kilogrami, bet šobrīd esmu uztrenējies līdz 83 kilogramiem, līdz vasarai man tas noteikti izdosies," pārliecināts Raspopovs.

Viņš var pačukstēt, ka fitness ne tikai licis sajusties fiziski labāk, bet arī pavēris jaunas karjeras iespējas. Rosīšanos savos biznesos puisis pagaidām atlicis otrajā plānā, koncentrējoties uz sportu. Jaunietis pat izveidojis savu sportista lapu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!