Foto: DELFI

Modes blogeris Deniss Ševeļovs (attēlā) pirms aptuveni diviem gadiem paziņoja, ka ir gejs. Aizvadītajā nedēļā viņš viesojies Rīga TV24 raidījumā Rampas ugunis, kur puisis atklātā sarunā ar Andri Kiviču runājis par savu seksuālo orientāciju.

Intervijā Deniss pavēstījis, ka nākotnē vēlētos kļūt par tēvu. Tiesa, pagaidām viņš nav nolēmis, kādā veidā tiks pie bērna. Kā paskaidrojis Deniss, šis solis ir rūpīgi jāplāno un jāizsver visi par un pret.

"Man noteikti būs bērns. Kā - to es vēl domāšu", intervijā Kivičam paskaidrojis Deniss. Kā klāstījis modes blogeris, esot vairāki varianti, kā homoseksuāliem pāriem kļūt par vecākiem. Viens no tiem - adopcija vai surogātmātes pakalpojumu izmantošana.

Tāpat blogeris paskaidrojis, ka geju pāriem nav tāda "luksusa" kā heteroseksuāliem pāriem, ka bērns ģimenē piesakas bez iepriekšējas plānošanas - homoseksuāļiem kļūšana par vecākiem ir sarežģīts process, kurš jāpārdomā līdz katrai sīkākajai niansei. Tiesa, viņš ir apņēmības pilns sapni par pēcnācējiem īstenot.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!