Foto: DELFI
Sabiedrisko attiecību speciālistam un modes blogerim Denisam Ševeļovam (attēlā) Latvijas medijos nereti tiek piedēvēta netradicionāla seksuālā orientācija, bet viņu pašu šīs runas nesatrauc.

"Ja runā, ka esmu gejs, laikam jau tāds arī esmu. Esmu publiska persona, tāpēc visiem interesē, ko es ēdu, ar ko tiekos un kur nokārtojos.

Bet apgalvojums, ka man ir jauns draugs, ir nepatiess. Es joprojām esmu brīvs puisis," sarunā ar DELFI Izklaidi atklāj Deniss, kuram dzeltenā prese piedēvē jaunas attiecības ar kādu puisi.

Savukārt plaši izplatītajam stereotipam, ka par modi blogo tikai vīrieši geji, Deniss gan nepiekrīt.

"Jā, zinu, ka tāds stereotips pastāv, taču es blogoju ne tikai par modi. Īstenībā es blogoju par sevi - ko daru, ko velku, kā jūtos. Pārsvarā to daru savā Facebook lapā. Pavisam nesen portāla baltictaste.lv vajadzībām rakstīju arī par ēšanu," stāsta Ševeļovs.

Līdz šim jaunais blogeris bieži manīts dažādos publiskos pasākumos kopā ar stilīgo sabiedrisko attiecību speciālisti Gunu Leiškalni-Rokk. Viņš atzīst, ka abi esot ļoti labi draugi.

"Guna man ir ļoti laba draudzene. Esam pazīstami jau sen, un, kad viņas vīrs nav Rīgā, mēs labprāt kopā apmeklējam pasākumus," atklāj Deniss.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!