Foto: Privātais arhīvs

Krievijas televīzijas šova Comedy Club 10. jubilejas ietvaros aizvadītajā nedēļā Jūrmalā viesojās slavenā blondīne Parisa Hiltone. Par Latvijas galveno blondīni dēvētā Marika Ģederte izmantoja iespēju nofotografēties kopā ar  Hilton viesnīcu impērijas mantinieci un pat pārmīt dažus vārdus.

"Ar Parisu pārmijām pāris vārdus. Protams, es viņu nepazīstu, taču biju pārsteigta, ka viņa ir tik draudzīga un atsaucīga. Mani fascinēja viņas nevainojamās dīdžejošanas prasmes.

Ļoti izbrīnīja tas, ka Hiltone - sieviete, kura ir viena no visvairāk fotografētajām slavenībām pasaulē, - nevienam neatteica un nobildējās ar visiem, kuri to palūdza," savās izjūtās ar DELFI Izklaidi dalās Ģederte.

Marika stāsta, ka Parisas vadītajā diskotēkā viņa piedzīvojusi daudz patīkamu emociju un pozitīvu iespaidu. Viņa un visi pārējie viesi ļoti izbaudījuši Hiltones klātbūtni.

"Man prieks, ka Comedy Club savu jubileju nolēma atzīmēt tieši Latvijā. Tikpat labi viņi to varēja darīt Maskavā, taču, sarīkojot dzīres Jūrmalā, tik slavena un populāra sieviete ieradās mūsu mazajā valstiņā," priecājas Ģederte.

Lai gan Marika ar Parisu pārmijusi arī pāris vārdus, un Hiltone pat teikusi, ka diskotēkas apmeklētāji ir lieliska publika, par biznesu viņas nerunāja.

Ģedertei kādreiz bijusi doma uz Go Blonde festivālu uzaicināt Parisu, taču izpētot, cik tas maksā, viņa secinājusi, ka nevar to atļauties.

"Tieši tādēļ arī priecājos, ka Comedy Club varēja uzaicināt Hiltoni, jo es pati, piemēram, secināju, ka festivāla Go Blonde ietvaros nevaru atļauties viņu uzaicināt ciemos. Latvija guva savu labumu no tā, ka humora šovs savas dzīres nolēma atzīmēt Jūrmalā," noslēgumā saka Marika.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!