Foto: Privātais arhīvs

Pazīstamais angļu bokseris Taisons Fjūrijs paziņojis, ka viņa sieva Parisa ir gaidībās – pāris gaida septīto kopīgo atvasi, pierādot, ka tieši ģimenē slēpjas viņa spēks. Fjūrijs ir tikai 34 gadus vecs, atzīmē britu tabloīdi.

Izcilais bokseris savu sievu satika laikā, kad bija 17 gadus vecs. Parisai tobrīd bija 15. Abi iemīlējās un kopš tā laika ģimene kļūst arvien kuplāka. Tagad Parisa Fjūrija gaida septīto mazuli.

Sportists savā "Instagram" profilā publiskojis attēlu, kurā vēsta par randiņu ar sievu. "Uhh, kas par sievieti! Septītais ir ceļā," saviem faniem vēstīja Fjūrijs.

Pārim ir seši bērni: Venecuēla (13), Džons Džeimss (10), Taisons jaunākais (6), Valensija (5), Adonīss (4) un Atēna (20 mēnešus veca). Interesanti, ka visiem dēliem personvārdā ir arī vārds 'princis'.

Zināms arīdzan, ka laulības dzīves laikā Parisa Fjūrija piedzīvojusi divus spontānos abortus, tie atgadījušies pirms Fjūrijam nozīmīgām cīņām.

Fjūriju pāris salaulājās 2008. gadā katoļu baznīcā Jorkšīrā. Ģimene pamatā uzturas Lankašīrā, bet bieži apmetas arī otrās mājās Lasvegasā, ASV.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!