Foto: Privātais arhīvs
Pašmāju bokseris un boksa šovmenis Kristaps Zutis uzsācis jaunas attiecības – par viņa draudzeni kļuvusi sociālo tīklu slavenība Elīna Pakalne, kura atpazīstamību kaldināja "TikTok" vietnē kā viena no "Latvian sisters", bet nu jau labu laiku rosās patstāvīgi.

21 gadu vecā Pakalne, kurai tiktokā seko vairāk nekā 55 tūkstoši interesentu, publiskojusi visai intīmu video ar Kristapu Zuti.

Kamēr attiecības vēl tikai sākumposmā, bokseris nedaudz kautrējas iedziļināties detaļās. "Zutis ir ceļā uz laimi un harmoniju," viņš teic sarunā ar "Delfi", aptiprinot, ka ir kopā ar daiļo rudmati.

@elina_pakalne @kristapszutis ♬ Ginseng Strip 2002 - Yung Lean

Zutim, kurš par Pakalni ir desmit gadus vecāks, šī gada sākums bijis notikumiem bagāts: aizvadīta pirmā sezona viņa izauklētajai "Boksa akadēmijai" (TV šovs noslēdzās ar draudzīgu neizšķirtu starp divām komandām), kā arī pārmaiņas piedzīvoja pērn izveidotā sabiedriskās ēdināšanas iestāde "Zēstuve". Tai Zutis meklēja jaunu saimnieku, jo saprata, ka viens pats vairs galā netiek. Hinkaļu un hačapuri ēstuvei atrasts jauns saimnieks. "Ir jauns vadītājs, cīnamies tālāk," komentē bokseris.

Pērnā gada decembrī Elīna Pakalne bija viešņa Zuša vadītajā interneta sarunu šovā "Stīvais ar Zuti".
"Delfi" jau ziņoja, ka Pakalne popularitāti ieguva kā konta "Latvian sisters" dalībniece, kopā ar savu māsu Lidu veidojot īsos "TikTok" video. 2021. gada maijā māsiņas paziņoja, ka turpmāk darbosies atsevišķi, jo abām ir atšķirīgas vīzijas par to, kādā virzienā tiktoka saturu attīstīt. "Latvian sisters" kontam bija nepilni divi miljoni sekotāju no visas pasaules.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!