Foto: Vida Press
Nopelniem bagātā jamaikiešu sprintera un olimpiskā čempiona Useina Bolta (attēlā) vārds turpina gozēties tabloīdu ziņu virsrakstos. Atlēts pāris dienu laikā iekūlies vienā skandālā pēc otra, un tagad gaismā nākuši jauni fakti par viņa uzdzīvi Londonā.

Atgādinām, ka aizvadītās nedēļas izskaņā sportists kādā Rio naktsklubā ar pamatīgu rautu atzīmēja 30 gadu jubileju un panākumus olimpiādē. Savukārt vakara izskaņā viņš uz olimpisko ciematu devās kopā ar 20 gadus jauno Džeidiju Duarti, savulaik ietekmīga narkobarona atraitni un divu bērnu māti.

Publiskajā telpā tika nopludināti foto, kuros abi iemūžināti visai intīmā brīdī, un daiļaviņa medijiem vēlāk sniedza detalizētu izklāstu kāds bijis sekss ar atlētu. Viņa Bolta prasmes gultā salīdzināja ar maratonu.

Lai gan Bolta māsa Kristīne paziņojusi, ka sportistam jau aptuveni divus gadus ir romantiskas attiecības ar modeli Kasiju Benetu, viņš nav valdāms. Šonedēļ olimpiskais čempions ieradās Londonā un pēc uzdzīves naktsklubā tapa iemūžināts vairāku formīgu daiļavu ielenkumā.

Tabloīdi vēsta, ka Bolts Londonā meties īstā ballīšu maratonā. Trešdienas naktī viņš atkal atlaidis bremzes un uzdzīve situsi augstu vilni.

Atlēts atpūties naktsklubā "Libertine", un vairāki aculiecinieki žurnālistiem snieguši informāciju par Bolta gaitām izklaides vietā. Tā, piemēram, anonīms informators stāstījis, ka sportists ar kādu dāmu izpildījis pikantu deju, kuras laikā simulējis seksu.

Trešdienas naktī viņa rēķins bārā esot sasniedzis aptuveni 12 tūkstošus britu mārciņu. Viņš esot pasūtījis neskaitāmas šampanieša pudeles un visu vakaru atpūties dāmu pulciņā.

Sportists naktsklubu pametis aptuveni piecos no rīta, un kopā ar viņu taksī iekāpušas vairākas nesen iepazītas sievietes. Viesnīcā, kurā apmeties Bolts, esot sarīkots tā dēvētais afterpārtijs.

Bolts pagaidām gan nav komentējis savu uzvedību, taču viņa māsa Kristīne medijiem steigusi ziņot, ka, lai arī ko viņas brālis būtu izdarījis, viņš joprojām esot kopā ar savu Kasiju un pāris drīzumā precēšoties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!