Foto: Instagram.com/usainbolt/

Jamaikiešu sprinteris Useins Bolts pēdējās nedēļās bijis tabloīdu iemīļotākā zvaigzne. Viņš pamanījies iekulties neskaitāmos skandālos, un ilgu laiku atlēts publiski nebija komentējis savas gaitas, tomēr beidzot viņš reaģējis.

Atgādinām, ka Bolts pēc Rio olimpiskajām spēlēm kādā Riodežaneiro naktsklubā vētraini atzīmēja panākumus olimpiādē un 30 gadu jubileju. Vēlāk publiskajā telpā nonāca pikanti foto, kuros viņš redzams gultā kopā ar kādu vietējo daiļavu, kura izrādījās savulaik ietekmīga narkobarona atraitne.

Meitene sīki un smalki medijiem aprakstīja abu kopā pavadīto nakti un apgalvoja, ka mīlējusies ar atlētu vairākas reizes. Tabloīdiem šis pikantais seksa skandāls bija kā īsts deserts, jo šī gada sākumā tapa zināms, ka sportistam jau aptuveni divus gadus ir romantiskas attiecības ar modeli Kasiju Benetu (abi attēlā).

Uzreiz pēc olimpiādes Bolts devās uz Londonu, kur viņš vairākus vakarus pēc kārtas uzdzīvoja pilsētas populārākajos naktsklubos. Mediji un preses fotogrāfi aizrautīgi sekoja līdzi viņa gaitām, un publiskajā telpā uzvirmoja runas, ka sportista nevaldāmās izklaides un krāpšanas skandāls, visticamāk, pieliks punktu viņa attiecībām ar modeli.

Pats Bolts līdz šim nebija komentējis pēdējā laika notikumus, taču aizvadītās nedēļas izskaņā viņš kopā ar mīļoto devās ceļojumā uz Bora Boru, kur bildināja savu modeli.

Ziņu virsrakstos Kasija tika nodēvēta par līgavu, kura sportistam piedevusi visus grēkus. Tiesa, iespējams, velns nemaz nav tik melns, kā viņu mālē.

Beidzot savu komentāru sniedzis arī Bolts. Viņš vietnē "Instagram" šonedēļ padalījies ar foto, kurā redzams kopā ar savu līgavu. Bildei pievienots arī lakonisks apraksts, kas raksturo sportista domas par tabloīdos publicētajām ziņām.

"Ja jūs ticat tam, ko raksta, jūs mūs nepazīstat," saviem "Instagram" sekotājiem vēstījis Bolts, daudziem viešot aizdomas, ka ziņas par vētraino uzdzīvi un savas mīļotās krāpšanu bijušas stipri vien pārspīlētas.

If you believe what you read, then you don't know us. 🤘🏿🤘🏿@Kasi.b

A photo posted by Usain St.Leo Bolt (@usainbolt) on Sep 7, 2016 at 2:45am PDT

All that matters ⚡️

A photo posted by Kasi J. Bennett (@kasi.b) on Sep 7, 2016 at 2:47am PDT

Caption this 🤘🏿🤘🏿

A photo posted by Usain St.Leo Bolt (@usainbolt) on Sep 6, 2016 at 11:56pm PDT

Work hard for what u want always #vacation

A photo posted by Usain St.Leo Bolt (@usainbolt) on Sep 5, 2016 at 2:29am PDT

A photo posted by Kasi J. Bennett (@kasi.b) on Sep 5, 2016 at 8:49am PDT

A photo posted by Kasi J. Bennett (@kasi.b) on Sep 7, 2016 at 11:38am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!