Foto: Vida Press

Kad jau šķita, ka pikantie skandāli, kuros jamaikiešu sprinteris Useins Bolts (attēlā pa kreisi) iekūlās pēc Rio Olimpiskajām spēlēm, pierimuši, viņš atkal par sevi atgādinājis un nonācis tabloīdu ievērības lokā.

Preses fotogrāfi Boltu, kurš nesen saderinājās ar modeli Kasiju Benetu, šonedēļ Londonā pieķēruši pēc uzdzīves kādā naktsklubā. Tabloīdi vēsta, ka viņš no bāra devies prom kopā ar divām noslēpumainām blondīnēm.

Šis pavērsiens medijiem licis ar jaunu sparu iztirzāt un analizēt Bolta privāto dzīvi. Vēl nesen viņš kopā ar mīļoto Benetu bija devies romantiskā ceļojumā uz Bora Boru, kura laikā sportists bildināja draudzeni. Vēlāk sprinteris sociālajos tīklos paziņoja, ka viņa teikusi jāvārdu.

Tiesa, fakts, ka Bolts šonedēļ pieķerts kopā ar klubā iepazītām daiļavām, medijos pasniegts visai skandalozā mērcē. Vēl ne tik sen atpakaļ savas nevaldāmas uzdzīves dēļ viņš bija viens no tabloīdu iecienītākajiem personāžiem.

Atgādinām, ka savu 30 gadu jubileju un panākumus Rio olimpiādē Bolts atzīmēja kādā Riodežaneiro naktsklubā. Vēlāk publiskajā telpā tika nopludināti pikanti foto, kuros viņš redzams kopā ar studenti un savulaik ietekmīga narkobarona atraitni Džeidiju Duarti.

Daiļava medijiem sīki un smalki aprakstīja abu kopā pavadīto nakti un neslēpa, ka sarunas notikušas ar "Google" tulkotāja palīdzību.

Pēc tam nopelniem bagātais sprinteris devās uz Londonu, kur viņš vairākus vakarus pēc kārtas metās vētrainā uzdzīvē un izklaidējās formīgu daiļavu ielenkumā. Tiesa, Bolta mīļotā Beneta pēc krāpšanas skandāla tomēr spēja piedot sportistam un pieņēma arī viņa bildinājumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!