Foto: Vida Press

Pasaules šoviznesa zieds šobrīd pulcējas Ņujorkā, kur norisinās modes nedēļa. Stila gardēžu vidū manīts arī britu futbola zvaigzne Deivids Bekhems (attēlā), kura satriecoši jauneklīgais izskats un gludais vaigs licis uzvirmot runāt, ka viņš, iespējams, sācis aizrauties ar botoksa injekcijām.

Neviltotu fanu sajūsmu izpelnījies britu "Vogue" oficiālajā "Instagram" kontā publicēts foto, kurā Bekhems kopā ar dēlu iemūžināts kāda no modes skatēm. Sportista pielūdzēji komentāru sadaļā apbēruši viņu ar komplimentiem, savukārt lielu mediju un arī paša Deivida ievērību izpelnījusies kādas dāmas piezīme.

"Deividam piestāv botokss," prātojusi kāda komentētāja. Tieši šo komentāru uz desmitiem citu fona pamanījis pats Bekhems, kurš, daudziem par lielu pārsteigumu, sācis taisnoties un aizstāvēt savu sejiņu.

"Jaunkundz, es neatbalstu botoksu, bet es to uztveršu kā komplimentu," vēstījis Bekhems, izdarot sev lāča pakalpojumu, jo slavenību dzīvi atspoguļojošajiem izdevumiem viņa atbilde un satraukums, protams, nav paslīdējis garām.

Starp bildes komentētājiem sākusies visnotaļ analītiska diskusija, kurā apspriests šobrīd 42 gadus vecā Bekhema izskats, un sportista kvēlākie pielūdzēji metušies aizstāvēt savu elku ar zobiem un nagiem.

"Es nedomāju, ka viņam injicēts botokss. Viņa sejā ir redzamas rievas. Viņš jau nemaz nav tik vecs. Daudzi vīrieši un sievietes viņa vecumā izskatās tikpat labi," Bekhema gludo vaigu analizējusi kāda aizstāve.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!