Foto: Privātais arhīvs

Piektdien, 23. maijā, priecīgu notikumu piedzīvojis šova Saimnieks meklē sievu otrajā sezonā iepazītais brašais guļbūvju celtnieks Ventis Vītols (attēlā kopā ar ģimeni kāzu dienā) – viņš iestūrējis laulības ostā ar sava dēliņa māti Maritu.

Kā Ventis pastāstīja DELFI Izklaidei, laulību ceremonija dzimtsarakstu nodaļā notikusi vien tuvāko cilvēku lokā, bet pēc oficiālās attiecību noformēšanas jaunais pāris ar viesiem devies mājās ieturēt vakariņas.

Iepriekš, skaidrojot, kāpēc nevēlas lielas kāzu svinības, Ventis neslēpa, ka pēc viņa dalības šovā ir radinieki, kuri vairs nevēloties ar viņu runāt, bet, tā kā visus draugus neesot iespējams uzaicināt, nolemts rīkot nelielas svinības, lai neviens neapvainotos.

Jau vēstīts, ka Venta un viņa pirmdzimtā mātes Maritas attiecības pajuka, kad Ventis nolēma piedalīties Saimnieks meklē sievu šovā un cīnīties par Magones Burkas sirdi. Notikumi izvērtās negaidīti - šova laikā Ventis Magoni publiski bildināja, bet vēlāk tapa zināms, ka Magone zem sirds nēsā Venta bērnu.

Tiesa, abiem mīlniekiem raksturu nesaderības dēļ kopdzīvi izveidot nevedās - Magone gan kādu laiku padzīvoja pie Venta, bet ikdienas problēmas un konflikti sievieti pārlieku nomāca, un kādu dienu viņa ar dēlēnu Robertu pie rokas no Venta mājām aizbēga.

Decembrī sieviete pieņēma lēmumu doties uz Londonu, kur labi draugi palīdzēja viņai atrast darbu viesnīcā, bet nesen Magone atgriezās Latvijā, lai šeit laistu pasaulē savu un Venta kopīgo mazuli.

Abu attiecības gan vēl aizvien nav nokārtotas, un nav zināms, vai un cik bieži Ventis varēs tikties ar savu bērnu. Nesen vīrietis publiski atvainojās bijušajai mīļotajai un izteica cerību, ka varēs piedalīties mazuļa audzināšanā, bet Magone pašmāju medijiem atklājusi, ka pēc dzemdībām un kristībām kopā ar abiem bērniem plāno atkal doties uz Angliju.

Kamēr risinājās spraigie notikumi ar Venti un Magoni, vīrieša pirmdzimtā māte Marita uz laiku bija pārvākusies dzīvot citviet, bet šajā pavasarī abiem izdevās atjaunot attiecības, Ventis bērna māti bildināja un nu abi kļuvuši par precētu pāri.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!