Foto: DELFI

Daudziem šova Saimnieks meklē sievu otrās sezonas skatītājiem vēl aizvien spilgtā atmiņā ir spraigie notikumi Magones Burkas sētā un viņas īsais, bet kaislīgais romāns ar vienu no preciniekiem – brašo Venti Vītolu (abi attēlā).

Pēc šova abu dzīvēs notikušas lielas izmaiņas - Magone ar Venta bērnu zem sirds pārcēlusies uz dzīvi Anglijā, bet Ventis maijā pošas kāzām ar sava dēliņa māti. Tiesa, savas attiecības abi īslaicīgie mīlnieki vēl aizvien nav atrisinājuši.

Tuvojoties kopīgā bērniņa pasaulē nākšanas laikam, Ventis nolēmis spert ļoti drosmīgu soli - viņš uzrakstījis atklātu vēstuli Magonei, kurā publiski vēlas sievietei atvainoties par visiem pārdzīvojumiem, ko viņš sagādājis.

"Izvērtējot radušos situāciju, es nolēmu, ka ir jāmēģina ko labot. Tālāk tā vairs nevar turpināties, jo ciešam ne tikai mēs - visvairāk cieš mazulis, un to es vēlos vismazāk. Tāpēc es vēršos pie jums ar lūgumu publicēt manu vēstulīti, kurā es cenšos atvainoties Magonei un viņas dēlam Robertam un gaidāmajam mazulim," DELFI Izklaidei raksta Ventis.

"Uz sirds ir uzgūlies tik liels slogs, ka tas vairs nav izturams un ļoti gribas no tās nastas atbrīvoties. Tas būtu tā kā sava veida grēksūdze. Ļoti vēlos viņiem atvainoties no visas sirds, un ceru, ka ar jūsu palīdzību viņa to sadzirdēs un pieņems.

Godīgi sakot, pat nezinu, ar ko sākt, jo ir daudz kas sakāms - pat ļoti daudz. Laikam jau jāsāk būs ar pašu sākumu. Ļoti vēlos atvainoties par savu aso dabu un nesavaldību pret pašu Magoni un viņas dēlu Robertu. Par to, ka es Magonei esmu nodarījis ne tikai garīgas sāpes, bet arī fiziskas.

Gribu atvainoties par to, ka es Magonei devu veltīgas cerības uz laimīgu nākotni, un par to, ka nemācēju viņai to sniegt.

Ļoti vēlos atvainoties viņas dēlam Robertam par to, ka arī pret viņu biju skarbs un pat žagariņu biju pielietojis, lai panāktu klausīšanu. Par to, ka neļāvu ēst saldējumu, kad viņš to vēlējās.

Vēlos Magonei atvainoties no visas sirds par manām šaubām par gaidāmo mazuli. Par to, ka es šaubījos, ka mazulis ir mans. Ļoti vēlos atvainoties Magonei par to, ka izteicu variantu par aborta taisīšanu, jo bērns nav mans. Tas bija nenovērtējami zemiski un netīri no manas puses.

Skumji tikai ir tas, ka es to sapratu spēcīgi par vēlu. Kur bija mans prāts tai mirklī, kad es viņai to liku darīt?!!! No visa tā pat sirdi rauj uz pusēm, cik stipri to nožēloju! Vēlos Magonei atvainoties arī par to, ka publiski viņu apvainoju, par to, ka viņa ir bijusi Valmierā pie Nikolaja un ir salaidusi ar Nikolaja draugu.

Vēl es vēlos Magonei atvainoties par to, ka es viņu nepatiesi apvainoju par manas naudas piesavināšanos. Tas bija neapdomīgi un ļaunāk par ļaunu.

LŪDZU, PIEDOD MAN, MAGONE, JA SPĒSI !!!" emocionālā vēstulē raksta Ventis.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!