Foto: Privātais arhīvs

Par populārāko iepazīšanās šovā Saimnieks meklē sievu varoni pēdējo mēnešu laikā viennozīmīgi kļuvis brašais guļbūvju celtnieks Ventis Vītols, un pašmāju presē enerģiski turpinās arī viņa privātās dzīves iztirzāšana.

DELFI Izklaide jau daudz rakstījusi par saspringtajām attiecībām starp Venti un viņa šova līgaviņu Magoni Burku, un arī viņa laulībā ar pirmā dēla māti Maritu (attēlā kopā ar dēlu Juri) viss nav vienkārši.

Jau pirms kāda laika izskanēja runas, ka sieva no vīra patvērumu meklējumu krīzes centrā, un, lai gan iesākumā viņa sarunā ar DELFI Izklaidi šo informāciju noliedza, tagad tapis zināms - Marita patiesi mēnesi pavadījusi krīzes centrā.

Žurnālam Kas Jauns pavisam skarbu Venta laulības dzīves ainu uzburūsi viņa sievasmāsa Baiba, kura pastāstījusi, ka tad, kad māsa dzīvojusi pie Venta, viņš sievu sitis, centies slīcināt dušā un pat uzgāzis verdošu kafiju. 

Pēc kārtējā strīda, kad Ventis palaidis rokas, sieviete izmisumā devusies uz krīzes centru, kur pavadījusi mēnesi.

"Viņš mani sita. Sapratu, ka jāmūk prom," atzinusi Mairita. Krīzes centrā viņai bijis laiks apdomāt dzīvi, un Marita pieņēmusi lēmumu, ka pie vīra neatgriezīsies. 

Šobrīd Ventis un Marita noslēguši rakstisku vienošanos, kurā noteikts, ka tēvs savu gandrīz trīs gadus veco dēlēnu Juri var satikt divas reizes mēnesī. Tāpat tiesā iesniegta šķiršanās prasība. 

"Tiesā noteiks arī tiesības par bērna aizbildniecību un saskarsmi, bet jau tagad saņemu Venta draudus, ka bērnu man atņems," žurnālam Kas Jauns atzinusi Marita, kura kopā ar dēlēnu pārvākusies uz dzīvi pie mammas lauku mājā. Tiesa, arī tur no Venta miera neesot. 

"Ventis brauc uz mammas māju un terorizē visus. Nu jau ir tā - ja viņš brauc, saucam uzreiz policiju, kas viņu iesēdina sutkās, lai nebūtu kašķu. Citādi nevar ar Venti tikt galā," atzinusi Maritas māsa Baiba.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!