Foto: Privātais arhīvs

Šova Saimnieks meklē sievu otrajā sezonā iepazītais brašulis Ventis Vītols, īsā laikā aplaimojis ar dēliem divas skaistas sievietes, beigu beigās palicis pie sasistas siles. Vīrietis, kurš zaudējis tiesas procesā pret otrā dēla māti Magoni Burku, nu šķiras arī no pirmā dēla mammas Maritas Vītolas (attēlā ģimene vēl kopā).

Venta un Maritas laulība, kura reģistrēta laikā, kad dēlu no brašā celtnieka gaidīja cita sieviete - dzejniece Magone, nav spējusi izturēt pat gadu. Kā atklāj žurnāls Kas Jauns, Ventis esot iesniedzis tiesā šķiršanās prasību.

Tālāk notikumi risinās pēc jau ierastā scenārija. Arī otra dēla mamma Marita, kura ar abu kopīgo dēlu Juri jau labu laiku dzīvo pie savas mammas, liegusi viņam ieiet savā un dēla jaunajā dzīvesvietā.

Ventis esot ļoti nobažījies par šo situāciju. Vīrietis uzskata, ka Marita un viņas mamma par Juri kārtīgi nerūpējas.

"Bērns visu laiku staigā netīrs, neaprūpēts, bet, lai es to nepiefiksētu, man ir aizliegts tajā mājā rādīties. Tā māja ir viens pūznis un mēslu bedre, kur nebūtu jāaug bērnam, bet es tur neko nevaru līdzēt. Esmu zvanījis uz Bāriņtiesu, bet bez rezultātiem," žurnālam skaidrojis Ventis.

Interesanti, ka par vienu no galvenajiem pāra šķiršanās iemesliem tiek minēta sievasmātes vardarbība pret Venti, kā arī fakts, ka Marita Venti it kā izmantojusi savtīgos nolūkos.

Jau startējot šovā Saimnieks meklē sievu, Ventis uzsvēra, ka pametis savu pirmā dēla māti ar pāris mēnešu vecu zīdainīti, jo sievai rūpējusi tikai nauda. Celtnieks šovā klāstīja Latvijai, ka ģimenes "ledusskapī vienmēr bijusi desa", taču uz materiālajām lietām vērstajai mīļotajai ar to nepieticis.

Sarūpējis dēlu arī Magonei, Ventis aizmirsa desas problēmu un atgriezās pie Maritas, bet pēdējā laika notikumi liecina par to, ka problēma Vītolu ģimenē uzpeldējusi no jauna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!