Foto: Vida Press

Savulaik slavenais boksa čempions Maiks Taisons, uzstājoties TV šovā In Depth with Graham Bensinger, aizvadītajā nedēļā pastāstījis, ka astoņdesmito gadu beigās aktieris Breds Pits, kurš tolaik tikai sāka savu karjeru Holivudā, kļuvis par iemeslu viņa un aktrises Robinas Givensas (attēlā) laulības šķiršanai.

Pēc Taisona vārdiem, viņš reiz nācis uz mājām pie Robinas, ar kuru pirms tam bija sastrīdējies, bet vēlējās visas nesaskaņas nogludināt, savu sievu kārtīgi izmīlējot, taču viņu laulības gultā jau priekšā bijis Breds Pits.

"Es satrakojos kā nelabais. Bet būtu jūs redzējuši viņa acis," televīzijas intervijā senos notikumus atminējās Taisons, taču to, kāpēc viņš pēc tik daudziem gadiem nolēmis šo stāstu pastāstīt, tā arī nav skaidrs.

Jau sen Taisonam nav nekādu attiecību ar Givensu, pēc tam viņš vairākkārt bijis precējies ar citām sievietēm un ir kļuvis par astoņu bērnu tēvu.

Taisona un Givensas laulība bija īsa: viņi apprecējās 1988. gada februārī un šķīrās jau pēc gada. Prese tobrīd baumoja, ka tas noticis Givensas neveiksmīgās grūtniecības dēļ, jo viņa piedzīvoja spontāno abortu.

Sieviete apgalvoja, ka Taisons viņu sitis pat grūtniecības laikā, bet bokseris bija pārliecināts, ka aktrise un Playboy modele viņu apprecējusi tikai naudas dēļ. Neraugoties uz to, ka nebija noslēgts laulību līgums, Givensa saņēma 10 miljonus sāpju naudu un "Amerikas neieredzētākās sievietes" titulu.

Astoņdesmito gadu beigās Taisons bija slavas zenītā (cietumsodu par izvarošanu viņš sāka izciest 1992. gadā) un ar absolūtā čempiona reputāciju. Un tomēr nīkulīgais Breds Pits, pēc Taisona vārdiem, padarīja viņu par ragnesi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!