Foto: Vida Press
Bekingemas pils šonedēļ izplatījusi priecīgu paziņojumu visiem britu karaliskās ģimenes faniem – tapis zināms, ka Lielbritānijas karalienes Elizabetes II brālēna Kentas prinča Maikla meita lēdija Gabriela Vindzora saderinājusies ar investīciju jomas darboni Tomasu Kingstonu.

Kā liecina trešdien, 19. septembrī, izplatītais oficiālais paziņojums, bildinājums izteikts augustā, kad pāris bija devies atpūsties uz Normandijas salām Lamanša šaurumā.

"Kentas princis un princese priecājas paziņot par viņu meitas lēdijas Gabrielas Vindzoras un Tomasa Kingstona saderināšanos," teikts paziņojumā.

Izdevums "People" vēsta, ka kāzas notiks nākamgad pavasarī. Lēdija ar savu topošo vīru ir kopā jau aptuveni trīs gadus.

Tiek ziņots, ka Kingstonu pirms tam vienojušas romantiskas attiecības ar britu prinča Viljama laulātās draudzenes Kembridžas hercogienes Katrīnas māsu Pipu Midltoni.

Gabrielas Vindzoras tēvs Kentas princis Maikls ir karaļa Džordža V mazdēls un karalienes Elizabetes II brālēns.

Kad princis 1942. gadā nāca pasaulē, viņš bija septītais rindā uz Lielbritānijas troni, bet gadu gaitā viņa izredzes kļūt par karali ir pamatīgi sarukušas – šobrīd Maikls ir 47. rindā.

Atgādinām, ka šoruden precēsies arī Jorkas hercogu pāra jaunākā meita princese Eiženija. Viņa 12. oktobrī Vindzoras pils kapelā mīs gredzenus ar savu ilggadējo draugu Džeku Bruksbenku, kurš savulaik strādāja par bārmeni, bet tagad pievērsies vīnu tirgošanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!