Foto: Vida Press
Kembridžas hercogiene Katrīna, apmeklējot Čelsijas ziedu tirgu, atkal nodemonstrējusi savu piezemētību – uz zemes nokritis tomāts nespēja sabojāt viņas apetīti.

Katrīna šīs nedēļas sākumā bija devusies uz krāšņo Čelsijas ziedu tirgu un, kā vēsta "The Daily Mail", apmeklējuma laikā viņa tikusies ar britu radio personību Krisu Evansu, kurš, iespējams, daudziem palicis atmiņā ar savulaik neveiksmīgo mēģinājumu vadīt automobiļu raidījumu "TopGear" .

Evanss Katrīnai sniedzis ķirštomātu no "Radio 2" garšu dārza, bet gadījies misēklis – tomāts nokritis uz zemes. Tas gan nav samulsinājis hercogieni, kura to tūdaļ pacēlusi un apēdusi.

Britu tabloīdi ir stāvā sajūsmā, ka pieķēruši hercogieni, ievērojot tā dēvēto "piecu sekunžu likumu". Teju katrs ir dzirdējis šo leģendāro mītu, kas skaidro, ka zemē nokritušu ēdienu drīkst ēst, ja vien tas pacelts piecu sekunžu laikā.

Pēc tomāta notiesāšanas karaļnama pārstāve esot radio ētera personībai atzinusi, ka tomāts esot gards un salds. Lai gan Katrīna pārkāpusi etiķetes normas, mediji vēsta, ka šis gājiens atkal ļāvis viņai kļūt tuvākai tautai.

Vēlāk radio raidījumā Katrīna atzinusi, ka viņai patīkot dārza darbi un viņa tos labprāt veic kopā ar abiem bērniem. Hercogiene arī atklāja, kas viņu motivē audzēt dārzeņus pašai: "Tas tik ļoti maina domāšanu, kad tu pats paņem kaut ko no zemes."

Dodoties baudīt dabas veltes, Katrīna bija izvēlējusies vilkt tematikai ļoti atbilstošu zaļu zīmola "Rochas" kleitu ar ziedu rakstu. Britu mediji naski noskaidrojuši, ka tās vērtība ir aptuveni divi tūkstoši mārciņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!