Foto: Vida Press
Mediji šonedēļ vēsta, ka daudzi nobažījušies par Lielbritānijas karalienes Elizabetes II veselības stāvokli. Satraukumu izraisījuši preses foto, kuros ļaudis uz 92 gadus vecās kundzes vienas rokas ievērojuši manāmu asinsizplūdumu.

Bekingemas pilī ceturtdien viesojušies Jordānijas karalis Abdulla un karaliene Ranja, vēsta dažādi ārzemju plašsaziņas līdzekļi.

Elizabetes tikšanās ar ārzemju viesiem iemūžināta vairākos foto, kas strauji izplatījušies medijos un likuši izskanēt dažādiem minējumiem par karalienes veselību.

Vērīgākie uz karalienes rokas piefiksējuši lielu, violetas nokrāsas asinsizplūdumu, un satrauktie prāti sociālajos tīklos steiguši analizēt, kas noticis.

Izskanējušas vairākas versijas – vieni prātojuši, ka karaliene, iespējams, nejauši savainojusies, citi problēmas sakni meklējuši dziļāk, piesaucot pat slimības, bet vēl kāds norādījis, ka tik cienījamā vecumā pietiekot pat ar mazāko sitienu, lai parādītos zilums, un satraukumam neesot pamata.

Lai gan bažas par karalienes veselības stāvokli plaši izskanējušas arī medijos, karaļnams nekādus komentārus un skaidrojumus britu presei nav sniedzis.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!