Foto: AFP/Scanpix/LETA
Bakingemas pils laidusi klajā četras svaigas oficiālās karaļnama saimes fotogrāfijas – pēc kronēšanas uzņemtus kadrus ar jauno karali un karalieni, kā arī monarhijas noteicošo personu kopbildi.

"Māsa Anna pie Čārlza labās rokas nav nejaušība," par saimes kopīgo foto tabloīdam "Mail Online" teic karaļnama eksperts Ričards Ficviljamss. Jaunieceltā karaļa Čārlza III māsa esot strādīga un pieredzējusi, un viņai būs liela teikšana šajos laikos, kad britu karaļnamu ik pa laikam satricina dažāda rakstura skandāli.

Ģimenes portretam pozējuši visi augstdzimušie, atskaitot bērnus un atskaitot princi Hariju, kurš jau trīs gadus no oficiālajiem pienākumiem ir prom.
Foto: AFP/Scanpix/LETA

Attēlā no kreisās uz labo pusi: Kentas hercogs, Glosteras hercogiene, Glosteras hercogs, viceadmirālis sers Tims Lorenss, princese Anna, karalis Čārlzs III, karaliene Kamilla, Velsas princis Viljamss un Velsas princese Katrīna, Edinburgas hercogiene, princese Aleksandra – godājamā lēdija Oligvija, Edinburgas hercogs.
Kā skaidro eksperts, karaļa pirmais oficiālais portrets atstāj spēcīga, gudra un pieredzējuša monarha iespaidu, savukārt karaliene Kamilla, pozējot fotogrāfam, jutusies daudz atbrīvotāka – kronēšanas ceremonijā viņas sejā bijis vērojams saspringums. Portretos kundze izskatoties atvieglota, priecīga un mīloša.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!