Foto: Vida Press
Lielbritānijas karalienei Elizabetei II jau divpadsmitais mazmazbērns – viņas mazmeita princese Beatrise laidusi pasaulē savu pirmo atvasi, ziņo raidorganizācija BBC.

Jorkas princeses Beatrises un viņas vīra, itāļu izcelsmes nekustamā īpašuma uzņēmēja Edoardi Moci ģimenē nu ir papildinājums – pasaulē nācis viņu pirmais mazulis, meitenīte.

Jaundzimusī laista pasaulē Čelsijas slimnīcā un svērusi 2,7 kilogramus, raksta BBC. Bekingemas pils jauko notikumu komentējusi, paužot, ka princesei Beatrisei un meitai klājas labi, un vecvecāki "ir sajūsmā". Pati princese sociālajos tīklos pauda pateicību radību vecmātei un visam slimnīcas kolektīvam.

Jorkas princese Beatrise ir pašreizējās karalienes Elizabetes mazmeita. Beatrises jaundzimusī ir divpadsmitais mazmazbērns karalienei. Meitene, kuras vārds vēl nav publiskots, šobrīd ir 11. rindā uz troni.

33 gadus vecā Beatrise ir Jorkas hercogu vecākā meita – atvase Endrjū un Sārai Fergusoniem. 2020. gada jūlijā viņa apprecējās ar turīgu itāli Moci, kuram aiz muguras jau ir viena īsa laulība, tajā dzimis arī bērns.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!