Foto: Instagram.com/victoriawildofficial/

Latviešu izcelsmes modele Viktorija Vailda (attēlā), kura neoficiāli tiek dēvēta par Latvijas kuplāko krūšu īpašnieci, sasniegusi vienu no savas karjeras, iespējams, augstākajiem punktiem – par viņu raksta dažādi britu izdevumi.

Plašāku atpazīstamību Viktorija iemantoja pirms aptuveni trīs gadiem, kad par valšķīgo latvieti, kura ar plastisko operāciju palīdzību apņēmusies kļūt par "dzīvo seksa lelli", rakstīja ne tikai Latvijas, bet arī ārzemju mediji.

Jūnija izskaņā viņas vārds atkal plaši izskanējis ārpus dzimtās zemes robežām. Tādi britu tabloīdi kā "The Sun" un "Mirror" saviem lasītājiem naski ziņojuši, ka Viktorija var lepoties ar vienām no lielākajām krūtīm visā plašajā Eiropā.

30 gadus vecā Viktorija par dažādām plastiskajām operācijām un skaistuma procedūrām iztērējusi vairāk nekā 34 tūkstošus eiro. Tiesa, britu mediji norādījuši, ka latviete ar milzu krūtīm un sulīgajām lūpām ne tikai sajūsmina, bet arī sadusmo, un netrūkst tādu, kas uzskata, ka viņa ar plastiskajām operācijām aizgājusi par tālu.

Ne bez ievērības palicis fakts, ka Viktorija pēdējā laikā pārsteigusi ar drosmīgiem paziņojumiem. Tā, piemēram, "The Sun" pievērsis uzmanību tam, ka efektīgā modele nesen precētus vīriešus aicināja pamest savas sievas un dievināt viņu. Atgādinām, ka šis paziņojums diezgan lielā mērā satrauca arī "Delfi Izklaides" lasītājus.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!