Foto: AP/Scanpix/LETA

Britu karaliskajā ģimenē ienākusi kā vienkārši Keita Midltone, šodien, 9. janvārī, nu jau ietekmīgā Kembridžas hercogiene Katrīna svin savu 40. dzimšanas dienu. Lielajam notikumam par godu klajā laisti trīs ļoti skaisti portreti.

Kensingtonas pils izdevusi trīs jaunus attēlus, kas tiks pievienoti Nacionālās porteru galerijas pastāvīgajai kolekcijai. Tajos Kembridžas hercogiene pozējusi itāļu modes fotogrāfam Paolo Roversi, portreti uzņemti Londonā. Tapis viens krāsains un divi melnbalti portreti.

Fotogrāfijās redzami "trīs Keitas personības aspekti, kas parasti sabiedrībā netiek demonstrēti", raksta "Mail Online". Bildes sanākušas ļoti sirsnīgas un romantisma apdvestas.

Fotosesijai Katrīna bija saposusies dizainera Aleksandra Makvīna darinātos tērpos un rotājusies ar savulaik princeses Diānas valkātiem pērļu un dimanta auskariem. Makvīns 2011. gadā veidoja arī hercogienes ikonisko kāzu kleitu.

Kā zināms, Kembridžas hercogiene ir viena no tām britu karaļnama figūrām, kas joprojām bauda nācijas mīlestību un pat pielūgsmi, kā arī ir stila ikona daudzām modes dāmām. Tautā viņu joprojām dēvē par Keitu.

Laulībā ar princi Viljamu ar īpašu rūpību audzina trīs bērnus – princi Džordžu (8), princesi Šarloti (6) un princi Luisu (3). Katrīna trīs gadus pēc kārtas tikusi iekļauta izdevuma "Times" 100 pasaules iedvesmojošāko cilvēku sarakstā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!