Foto: Vida Press
Lielu daļu daudzu britu ikdienas aizņem satraukšanās par notikumiem karaliskajā ģimenē, un pēdējā laikā pastiprinātu tautas un mediju ievērību izpelnījies princis Harijs. Izskanējušas ziņas, ka troņmantnieks ieskatījies aktrisē Džennā Kolmenā (attēlā).

Maijā publiskajā telpā parādījās foto, kuros princis un seriāla Doctor Who zvaigzne kopā iemūžināti Askotas zirgu skriešanās sacīkstēs. Paparaci bija piefiksējuši, ka sarunas laikā ar izskatīgo aktrisi Harijs savu karalisko roku bija uzlicis uz viņas kājas.

Likumsakarīgi, ka princim tika piedēvēts romāns ar daiļo aktrisi, un briti ar milzīgu aizrautību visu vasaru sekoja līdzi abu jauniešu gaitām, cerot no medijiem saņemt jaunas ziņas par jūtām, kas uzplaukušas starp Hariju un Džennu.

Kāds prinča draugs britu medijiem pirms pāris mēnešiem nopludināja ziņas, ka Harijs aktrisi uzaicinājis uz randiņu, taču jaunākie foto, kuros iemūžināta Kolmena, liecina, ka viņa ir kopā ar citu - savu bijušo mīļoto vīrieti Ričardu Madenu.

Skotu izcelsmes aktieris Ričards un Dženna sagāja kopā pirms četriem gadiem. Šī gada sākumā pāris pašķīrās, un drīz vien uzvirmoja runas, ka Kolmena kļuvusi par prinča Harija jauno simpātiju.

Fakts, ka Kolmena šonedēļ iemūžināta kopā ar savu bijušo mīļoto, ne pa jokam satraucis britus. Vēl jo vairāk pavalstnieku sirsniņas saskumdinājis fakts, ka abi aktieri pa Londonu pastaigājušies, sadevušies rokās.

Princis Harijs šobrīd tiek dēvēts par brīvu vīrieti. Aizvadītajā gadā viņš pirmo reizi izgāja sabiedrībā un drīz vien arī izšķīrās no savas draudzenes Kressidas Bonasas, kura ir britu aristokrātu dzimtas pārstāve.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!