Foto: Vida Press
No dabiskā novecošanas procesa nav pasargāts neviens, un nedz slava, nedz bagātība nespēj apturēt laika ritējumu. Tiesa, turīgajiem ir iespēja pāris gadiņus no izskata izdzēst ar plastiskās ķirurģijas palīdzību, tomēr neskaitāmas reizes apliecinājies – kas par daudz, tas par skādi.

Angļu modele un aktrise Keitija Praisa, kura maijā atzīmēja 40 gadu jubileju, savulaik tika uzskatīta par britu sekssimbolu un iekļauta pasaulē iekārojamāko sieviešu apkopojumos. Tiesa, viņa arī nekad nav slēpusi, ka savu izskatu labprāt uzfrišina ar plastiskajām operācijām.

Pirmo reizi zem skalpeļa Praisa gūlusies 16 gadu vecumā, lai palielinātu krūtis, un laika gaitā neskaitāmi uzlabojumi veikti ne tikai modeles sejai, bet arī citām viņas ķermeņa zonām.

Kā vēsta jaunākie ziņu virsraksti, ne pie kā laba mūžīgā dzīšanās pēc jaunības Praisu nav novedusi. Kā ziņo tabloīds "The Mirror", Keitija ir tas gadījums, kad ar plastiskajām operācijām panākts tieši pretējs efekts. Viņa nevis izskatās jaunāka par saviem gadiem, bet gan krietni vecāka.

Īpaši lielu satraukumu izraisījuši foto, ko paparaci nesen uzņēmuši Beļģijā. Praisa tajos nepavisam neizskatās pēc sevis, un tabloīdu aptaujātie ķirurgi vienprātīgi sprieduši – sievietes seja ir neatgriezeniski sagandēta.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!