Foto: Vida Press
Par Lielbritānijas selfiju karalieni dēvētā Kārena Dancuka (attēlā) nākusi klajā ar šokējošu paziņojumu – viņa bērnībā tikusi izvarota. Pāridarītājs bijis viņas pašas brālis Maikls Burke.

Britu mediji vēsta, ka šobrīd 38 gadus vecais Maikls atzīts par vainīgu trīs sieviešu izvarošanā laika posmā no 1992. līdz 2010. gadam. Novembra izskaņā tika ziņots, ka divi no viņa pavedinātajiem upuriem nozieguma veikšanas brīdī bijuši nepilngadīgi.

Šonedēļ Maikla māsa Kārena nākusi klajā ar publisku paziņojumu, ka arī viņa bijusi viens no izvarošanas upuriem. Intervijā izdevumam "The Sun" šobrīd 33 gadus vecā sieviete stāstījusi, ka brālis trīs reizes viņu seksuāli izmantojis.

Visi trīs izvarošanas gadījumi notikuši laika posmā starp Kārenas devīto un vienpadsmito dzimšanas dienu.

"Mans brālis ir briesmonis. Es ceru, ka viņš sapūs ellē. Viņš man atņēma bērnību. Tā man bija liela trauma, kuras dēļ cieta arī mana izglītība, un es visu mūžu esmu cīnījusies ar depresiju," "The Sun" stāstījusi britu tabloīdu iecienītā zvaigzne.

Kā atklājusi Kārena, brālis pirmo reizi viņai uzmācies, kad abi spēlējuši paslēpes. Maikls pieskāries un kutinājis viņas intīmākās vietiņas.

"Atceros, ka kopā slēpāmies gultā zem segas. Viņš man teica, ka tā ir spēle, bet es šaubos, ka kāds mūs tiešām meklēja. Atceros, ka viņš uz manis uzgūlās pilnīgi kails," savās atmiņās dalījusies Kārena.

Reizēm brālis ielavījies viņas guļamistabā un pavisam kails palīdis viņai blakus zem segas. Ar laiku Maikls kļuvis uzstājīgāks – viņš paņēmis māsiņas roku un apkļāvis to ap savu locekli, tādējādi sevi apmierinot.

"Viņš manā guļamistabā ielavījās svētdienas naktīs, jo zināja, ka pēc vannošanās guļu bez biksītēm," sāpīgo pārdzīvojumu izklāstījusi Kārena.

Kad brālis Kārenu izvarojis, viņa klusējusi, mēģinājusi valdīt asaras un nolēmusi, ka nevienam neizpaudīs Maikla nodarījumu.

"Tagad man pašai ir bērni, un tas, kas ar mani notika, man izraisa nelabumu. Es dzīvoju īstā ellē – mūsu mājās nebija jūtama mīlestība. Tā nebija normāla ģimene," "The Sun" piebildusi Kārena.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!