Foto: Vida Press
89 gadus vecā Anglijas karaliene Elizabete (attēlā labajā pusē) ir daudzu britu elks un pielūgsmes objekts. Šonedēļ ievērību izpelnījušies jaunākie foto, kuros viņa iemūžināta izjādes laikā, un bildītes satraukušas ne tikai pavalstniekus, bet arī medijus – karaliene sēdējusi zirdziņa mugurā bez aizsargcepures.

Kā vēsta izdevums The Daily Mail, karaliene devusies izjādē Vinsdoras pils plašajos īpašumos. Elizabete sēdējusi melna ponija mugurā, un viņas gaitas slepus iemūžinājuši paparaci. Vēlāk bildes nonākušas lielākajos britu medijos, un attēli izraisījuši diskusiju par augstdzimušās būtnes apģērba izvēli.

Tabloīdi ziņo, ka karaliene jājusi bez aizsargķiveres. Tās vietā viņa ap galvu bija apsējusi zīda šallīti, un daudzi briti nav kautrējušies paziņot, ka Elizabete rīkojusies ļoti pārgalvīgi un neatbilstoši savam cienījamajam vecumam.

Nākamā gada pavasarī Elizabete svinēs 90 gadu jubileju, un pavalstnieki norūpējušies par karalienes drošību. Daudzi briti ir pārliecināti, ka viņai vajadzētu būt piesardzīgākai un vairāk rūpēties par savu veselību, jo zīda lakats ne tikai nespēj pasargāt galvu no trieciena, bet arī paglābt ausis no aukstajiem rudens vējiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!