Foto: Privātais arhīvs
Televīzijas kanāls "RīgaTV 24" šoruden saviem skatītājiem piedāvā jaunu raidījumu "Ceļā uz pārliecību", kurā sabiedrībā zināmi ļaudis atklāj savus kompleksus un slēptākos pārdzīvojumus par vizuālo izskatu un apņemas atgūt pašpārliecinātību.

Nesenākajā raidījumā skatītāji varēja sekot līdzi influenceres, daudzu Latvijas māmiņu iedvesmotājas Kristīnes Dzenītes ceļam uz pārliecību. Viņa ļāvās krūšu palielināšanas operācijai.

Kristīne ir mamma dvīņu puikām. Savu ikdienu kopā ar dēliem viņa ļoti aktīvi dokumentē "Instagram", kur sapulcējusi prāvu sekotāju skaitu.

Lai gan Kristīne ir pašpārliecināta sieviete, tieši grūtniecība bija laiks, kad viņa savas ķermeņa aprises ieraudzīja jaunā gaismā, apsverot domu par krūšu plastiku. Raidījuma ietvaros viņa devās uz "Veselības centru 4" pie plastikas ķirurģes, dakteres Lauras Liepiņas, lai noskaidrotu, kādas iespējas piedāvā mūsdienu medicīna.

Vīziju par to, kādas un cik lielas krūtis Kristīne gribētu, viņai deva grūtniecība, jo tieši šajā laikā, kā viņa pati atzina, krūtis bija tieši tik lielas un piemērotas viņas augumam, cik viņai gribētos.

Sezonas laikā skatītājiem būs iespēja just līdzi tādiem publiskiem cilvēkiem kā Signei Meirānei, Dārtai Danevičai, Jolantai Gulbei Paškevičai, Kašeram, Tomam un Laurai Grēviņiem, Indrai Salcevičai, Janai Duļevskai un citiem, kopā ar viņiem pieredzot vairāk nekā 15 dažāda veida procedūras.

View this post on Instagram

A post shared by Kristīne (@kristine.dzen) on Oct 11, 2019 at 5:18am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Kristīne (@kristine.dzen) on Nov 3, 2019 at 11:25am PST

View this post on Instagram

A post shared by Kristīne (@kristine.dzen) on Nov 9, 2019 at 10:27am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!