Foto: Lūcija Rošāne
Televīzijas raidījumu un dažādu pasākumu vadītāji Lelde un Aivis Ceriņi ir pirmdzimtā bērniņa gaidībās. Topošā māmiņa pirmdien, 29. jūlijā, sociālajos tīklos izziņojusi skaistos jaunumus.

Lelde par gaidāmo ģimenes pieaugumu pavēstījusi ar "Instagram" starpniecību.

""Es vēlētos, lai kādreiz tu kļūtu par mammu manam mazulim," šos vārdus Aivis man veltīja pirms astoņiem gadiem, kad bijām attiecību sākumā. Gan toreiz, gan tagad šķiet, ka patīkamāku komplimentu, kurš sevī ietver tik daudz uzticēšanās un maiguma, es kā sieviete nevarētu saņemt. Mums ir prieks dalīties ar šo īpašo ziņu, ka pavisam drīz Ceriņu ģimenei pievienosies mazs ķipariņš!

Sveiciens visām mammām, kuras ir tikpat skaistā gaidību lidojumā, kā arī sirdsmieru visiem tiem pāriem, kuri ir pacietīgā plānošanas procesā!" savu plašo sekotāju pulku uzrunājis Ceriņu pāris.

Pāra kopbildes aprakstā pievienots tēmturis #20nedēļas.

Jau vēstīts, ka Lelde Lietaviete un Aivis Ceriņš pērn maija izskaņā tuvāko draugu un radinieku lokā mija gredzenus Dobeles ceriņu dārzā. Pēc kāzām Lelde pārgāja vīra uzvārdā.

View this post on Instagram

“es vēlētos, lai kādreiz tu kļūtu par mammu manam mazulim” , šos vārdus Aivis man veltīja pirms 8 gadiem, kad bijām attiecību sākumā. gan toreiz, gan tagad, šķiet, ka patīkamāku komplimentu, kurš sevī ietver tik daudz uzticēšanās un maiguma, es kā sieviete nevarētu saņemt. mums ir prieks dalīties ar šo īpašo ziņu, ka pavisam drīz #ceriņuģimene pievienosies mazs ķipariņš! )) sveiciens visām mammām, kuras ir tikpat skaistā gaidību lidojumā, kā arī sirdsmieru visiem tiem pāriem, kuri ir pacietīgā plānošanas procesā! ☁️ Lelde&Aivis #the3ofus #20nedēļas #expecting paldies @ligavam.lv par tik svarīgo mirkļu tveršanu! foto autore @lucijarosane #riverislandlatvija #ImWearingRI #pregnancy #married #baby #couplegoals

A post shared by Lelde Ceriņa (@leldecerina) on Jul 29, 2019 at 6:38am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!