Foto: Privātais arhīvs
Pazīstamā skaistumkopšanas speciāliste un modes dizainere Kristīne Deimon (attēlā) nākusi klajā ar atklātu stāstu, kas kalpos kā mācība visām permanento uzacu tīkotājām. Deimon sapnis par skaistu ietetovēto grimu beidzies ar strīpiņām, kas izskatījušās kā ar pildspalvu uzmālētas, un nu viņai jāpārcieš sāpīgu procedūru sērija, lai no tām atbrīvotos.

Talantīgā Deimon allaž bijusi perfekcioniste – viņa nedod sev nekādas atlaides ne rūpēs par citu sieviešu skaistumu, ne savējo.

Kā jau daudzas meitenes, kuras vēlas nemainīgi skaistas un koptas uzacis, arī Deimon savulaik devusies pie meistara, lai tiktu pie permanentā skaistuma. Diemžēl rezultāts bijis ne tāds, kā cerēts.

"Iegrābos pa pilnu programmu, bet gāju pie it kā labiem meistariem," "Delfi Izklaidei" atklāj skropstu meistare. Diemžēl it kā labais meistars strādājis ar nekvalitatīvām krāsām un arī uzacu formu izveidojis nemākulīgi.

"Katrs otrais teica, ka ar pildspalvu uzacis zīmēju," par sevi pasmieties nebaidās dizainere, kurai nu nākas izdot kaudzi naudas un ciest milzīgas sāpes, lai no ietetovētajām uzacīm atbrīvotos.

"Vakardien bija pirmā reize, kad ņēma man nost ar lāzeru pigmentu. Teikšu tā – divi ķeizari nebija tik sāpīgi, un tā bija tikai pirmā reize, bet priekšā vēl pāris.

Pirms procedūras biju laimīga. Pēc tās mana laime pazuda. Piecos no rīta acis bija sapampušas," sarežģīto permanentā grima noņemšanas procesu neslēpj Deimon, ilustrējot stāstu ar bildēm.

Dizaineres pieredzētais būs pamācošs stāsts neskaitāmām meitenēm, kuras, sapņojot par nemainīgi skaistām uzacīm, gatavas skriet pie kura katra meistara. Kā atklāj Deimon, speciāliste, kas veidojusi viņas permanento grimu, lepojusies ar skaistiem darbiem un cenas pie viņas nav bijušas tās zemākās.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!