Foto: DELFI

Neilgi pirms Latvijas Republikas proklamēšanas 95. gadadienas, kas tika atzīmēta 18. novembrī, priecīgu notikumu piedzīvojusi bijusī televīzijas "seja" Dagmāra Legante (attēlā kopā ar vīru) – viņa laidusi pasaulē otru meitiņu.

Ziņas par to, ka Legante ir otra bērniņa gaidībās, pašmāju medijos parādījās jūlija izskaņā, taču pati Dagmāra šo faktu nedz apstiprināja, nedz noliedza. Laika gaitā, mainoties viņas ķermeņa aprisēm, kļuva skaidrs, ka pievilcīgā blondīne patiešām ir stāvoklī.

To, ka pasaulē nākusi Dagmāras un viņas laulātā drauga Normunda Celmiņa otra meita, sarunā ar DELFI Izklaide apstiprināja arī pati jaunā māmiņa, kuras savienībā ar vīru jau aug trīs gadus vecā meita Šarlote.

Lai gan pati Dagmāra no plašākiem komentāriem pagaidām atturas, bērniņa dzimums nav noslēpums, jo novembra sākumā viņa to nejauši atklāja raidījuma Tikai ar ielūgumiem veidotājiem, kad tie slavenību izjokošanas rubrikas ietvaros Leganti izāzēja Riga Fashion Week laikā.

Jau vēstīts, ka Legante ar Celmiņu apprecējās 2010. gada maijā Kukšu muižā, un jau tā paša gada oktobrī pasaulē nāca viņu pirmdzimtā meita Šarlote, bet Dagmāras vīram ir arī divi dēli no iepriekšējām attiecībām.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!