Foto: Vida Press

Pastiprināta ievērība šoruden tiek pievērsta par tīņu elku dēvētā kanādiešu dziedātāja Džastina Bībera privātajai dzīvei – ārzemju mediji jau pirms vairākām nedēļām vēstīja, ka viņš apprecējies ar amerikāņu modeli Heiliju Boldvinu. Tagad tam beidzot gūts visai pārliecinošs apstiprinājums – daiļava sociālajos tīklos nomainījusi savu uzvārdu.

21 gadu vecā Heilija, kuras tēvs ir Holivudas aktieris Stīvens Boldvins, aizvadītās nedēļas izskaņā "Instagram" nomainījusi savu vārdu un tagad dēvējas par Heiliju Bīberu, vēsta slavenību dzīvi atspoguļojošie izdevumi. Tiesa, nekādus sīkākus paskaidrojumus presei nedz viņa, nedz Džastins pagaidām nav snieguši.

Jau vēstīts, ka mūziķis un modele saderinājās šovasar. Bībers un Boldvina pirmoreiz par pāri kļuva 2015. gadā, bet pēc vairāku mēnešu draudzības romantiskās attiecības izjuka. Savukārt šī gada vidū jaunieši atkal sagāja kopā.

Septembra vidū ārzemju tabloīdi vēstīja, ka pāris slepus sarakstījies. Vairāki aculiecinieki un paparaci abas slavenības septembra vidū manīja Ņujorkas tiesu namā.

Heilija gan vēlāk noliedza, ka būtu apprecējusies, bet vairāki viņai un Bīberam pietuvināti ļaudis medijiem klāstīja, ka abi esot sarakstījušies spontāni un pirms laulības reģistrēšanas neesot noslēguši laulības līgumu. Lai izvairītos no liekas jezgas presē, jaunieši publiski nolieguši, ka viņi kļuvuši par vīru un sievu.

Savukārt izdevums "People" oktobra sākumā ziņoja, ka Bībers un Boldvina vispirms sarakstījušies un drīzumā viens otram jāvārdu teiks arī greznā kāzu ceremonijā, kurā piedalīsies radinieki un draugi.

View this post on Instagram

shop the @prettylittlething holiday collection now 💎

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on Nov 19, 2018 at 11:03am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!