Foto: Vida Press

Šobrīd populārākais cilvēks Latvijā ir portugāļu futbola zvaigzne Krištianu Ronaldu, kurš Portugāles izlases rindās piektdienas, 9. jūnija, vakarā stāsies pretī Latvijas futbolistiem. Tiek lēsts, ka pēc spēles portugāļi steidzīgi dosies prom, un izlases galveno zvaigzni mājās gaida īpaši gards kumosiņš.

Kopš pērnā gada izskaņas tiek mēļots par Ronaldu attiecībām ar 23 gadus veco spāņu izcelsmes modeli Džordžinu Rodrigesu, un abi arvien biežāk manāmi arī dažādos publiskos pasākumos.

Jūnija sākumā Velsas galvaspilsētā Kārdifā notikušajā UEFA Čempionu līgas finālā daiļava mīļoto atbalstīja arī klātienē, liekot Ronaldu apskaust ne tikai par uzvaru, bet arī daiļo pavadoni.

Ārzemju mediji vēsta, ka pirms kļūšanas par slavenā sportista draudzeni Rodrigesa strādāja "Gucci" veikalā Spānijas galvaspilsētā Madridē, un ir ļoti ticams, ka abi iepazinušies kādā modes pasākumā.

Vairākus mēnešus futbolists un modele sagājušies slepeni, bet pērnā gada rudenī par attiecībām kļuva zināms plašākai publikai. Nesen arī uzvirmoja runas, ka Džordžīna varētu būt bērniņa vai pat dvīņu gaidībās, bet tām oficiāls apstiprinājums nav gūts, un ticamāka izklausās versija, ka sportistam atvases dāvās surogātmāte.

G☀️☀️D M 👸🏻R N 🌷 N G #GioTime

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on Dec 28, 2016 at 4:00am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!